Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

Το κενο φυλαξης

Η ειδηση δεν εκπλησει κανεναν,μπηκαν σε υπηρεσια του δημου Αθηναιων στην οποια υπηρχε "κενο φυλαξης" και εκλεψαν επτα υπολογιστες στους οποιους υπηρχαν στοιχεια για τις μεγαλες συμβασεις του δημου,δηλαδη με τις προμηθειες.

Παντα σε αυτη την χωρα θα υπαρχει ενα"κενο φυλαξης"απο την εποχη του Κωσκωτα υπηρχε αυτο το κενο,συνεχιστηκε με τον Χριστοφορακο και τον Καραβελα και θα συνεχισει να υπαρχει για οσο μας κυβερνανε συμμοριες και εγκληματιες πολιτικοι.

Και ρωταω τωρα εγω...ενω ειχε αναφερθει οτι οι συνεργατες του νεου δημαρχου ειχαν πιασει δουλεια απο την επομενη ημερα των εκλογων,δεν μπορουσαν,δεν σκεφτηκαν,δεν ειχαν την εντολη να αντιγραψουν το περιεχομενο αυτων των υπολογιστων σε εναν εξωτερικο δισκο ωστε να εχουν τα στοιχεια αυτα σε ασφαλες μερος?

Αστεια και δραματικα συγχρονως οσα συμβαινουν στον τοπο μας,αντε καιρος και για τον νεο δημαρχο να αυξησει τους δημοτικους φορους λογω της κλοπης,εξαλλου καθε κλοπη εμεις την πληρωνουμε γιατι να διαφερει κατι με αυτην την τελευταια?

Το πιο αστειο ειναι οτι διεταξαν εδε,ξερετε κατι σαν εξεταστικη που κανουν και στην βουλη,εχει βρει ακρη ποτε καμια εδε?οπως και καμια εξεταστικη?Καλα κρασια.

Το κενο φυλαξης ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα .....το θεμα ειναι...πως να φυλαξεις το κενο?

1 σχόλιο:

yannidakis είπε...

κενο φυλαξης λοιπον ε;
θα ελεγα πως συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες, οχι ομως και στις πιο οργανωμενες.
Αν ειναι δυνατο να τιθενται σε κινδυνο τοσο σοβαρα ζητηματα :[