Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Μια χωρα στο πιατο

Καλα τα καταφερε ο Γιωργακης,ηθελε να γινει διαχειριστης χωρις προυπηρεσια,μα ετσι γινετε και η καθαριστρια καθε πολυκατοικιας,μαζεψε και ενα τσουρμο ασχετων που αντι να ασχολουνται με το προβλημα της χωρας αυτοι κοιτανε να φανε ο ενας τον αλλον.

Λυση χωρις λυση ψαχνει τωρα να βρει,τρεχει δεν λεω αλλα τι να το κανεις το τρεξιμο αν δεν εχει κανενα αποτελεσμα?
Απο Παρισι σε Βερολινο και απο εκει οπου βγει,θα εχει ηδη παρει την καρτα του πιο ταξιδεμενου διαχειριστη στον κοσμο,αλλο ενα βραβειο μαζι με εκεινο με τα αλογα που πηρε και αν προσθεσεις και την 79η θεση σαν οραματιστης...τοτε μονο το νομπελ οικονομιας μενει για να κλεισει το θεμα.

Και πισω στην χωρα ενα ερειπιο να προσπαθει να σταθει στα ποδια του,με μια κυβερνηση που μονο με απεργιες πεινας και εκβιασμους καταλαβαινει,και τελικα που ειναι η λογικη?
Βγαινουν αδιαντροπα στα καναλια και υπερασπιζονται το τιποτα που εχουν καταφερει,μιλανε ο ενας πανω στον αλλον χωρις να μπορει να βγαλει κανενας συμπερασμα και τελικα παρ'ολες τις μεγαλες ηττες καταφερνουν και παραμενουν νικητες.

Το αδιεξοδο μεγαλωνει αλλα εκεινοι εχουν παντα την λυση,δεν βλεπουν τον τοιχο μπροστα τους η τον βλεπουν γκρεμισμενο και ανοιχτο ωστε να προχωρησουν σε νεα μετρα και νεες περικοπες,η εθνικη μας κυριαρχια στον βυθο της θαλασσας και ο καθενας μπαινει απαιτει και διεκδικει το μεριδιο του.

Και εμεις εθελοτυφλουμε περιμενοντας λυση απο ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα τι κανουν,μας λενε οτι πλεον η πωληση της περιουσιας μας ειναι μια λυση και ομως αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορει να γινει.
Περαστε κοσμε και παρτε,μια χωρα στο πιατο,μια χωρα για μοιρασμα,ενας λαος ταπεινωμενος και αδυναμος,περαστε κυριοι και ασπονδοι μας φιλοι.

Ξεπουλαμε.

Η συνθεση ειναι απο το www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: