Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

Η παρθενογεννεση σε Δραση

Το συνολο των αλλων πολιτικων κομματων κατηγορησε παλι η Θοδωρα η παρθενογεννημενη σε ομιλια της σε χωρο ασφυκτικα γεματο απο νεολαιους της δικης της ηλικιας οι οποιοι ειχαν πριν παρει τα αντικαταθλιπτικα τους και διουρητικα τους και ετσι παρεμειναν ηρεμοι και δεν ετρεχαν στην τουαλετα ολη την ωρα.

Ζητησε ταχεια....ταχεια την ειπε....υπερταχεια την ειπε,μποτοξ στα γρηγορα την ειπε,παντως εδειξε για αλλη μια φορα οτι το αλτζχαιμερ χειροτερευει και εκεινη δεν παιρνει τα χαπια της διοτι εχει ξεχασει τελειως που ηταν περυσι και που βρισκετε φετος.

Και τελικα το συμπερασμα ειναι οτι ολοι οι υπολοιποι συνδιασμοι ειναι αχρηστοι και την μονη σωτηρια θα την περιμενουμε αν γινει αυτη διαχειριστρια,η εστω μπει σε οικουμενικη.

Παντως να μην παραπονιομαστε,αρχηγους εχουμε αρκετους,ολοι υποψηφιοι προεδροι,εχουμε και τον Καρατζαφυρερ ο οποιος εκπαιδευει περιστερια να πηγαινουν να καθονται τα Θεοφανεια στην φουντα που εχει στο κεφαλι του.
Αρχηγους λοιπον εχουμε...χωρα θα εχουμε ετσι που παει?

Μια η Θοδωρα κι ενας αυτος,αβαντα παιδια σωθηκαμεεεεεεεεεεεε..............

2 σχόλια:

ΣΩΤΗΡΗΣ είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΚΟ?

ΗarryTsopanos είπε...

Δυστυχως σε αυτη την χωρα ολοι πρεπει να ειμαστε με καποιον?Διαβασε περισσοτερα απο το ιστολογιο να δεις αν ειμαι με καποιον,γιατι να στο κανω ευκολο απαντωντας?Ολα ευκολα τα βρισκεις,δυσκολεψου και λιγο.