Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

H Mαχη του έρημου

Μαχη, μαχη,νικη,νικη και φτασαμε ως εδω ηττημενοι,πως γινετε αυτο δεν το καταλαβαινω,να εχουμε για πρωθυπουργο καποιον που το μονοπου ξερει ειναι να υπακουει τους ξενους και να ζηταει υπακοη απο εμας,τελικα για ποια δημοκρατια μιλαει οταν κανει οτι του κατεβει μονο και μονο επειδη τον ψηφισε ενα κοματι του λαου μας κοντα δυο χρονια πριν?

Με ποιο δικαιωμα και χωρις να ρωτησει το κοινοβουλιο στελνει Ελληνικα αεροπλανα και πλοια στην μαχη των ελιτιστων με την Λιβυη?
Απαντηση:
Με το ιδιο δικαιωμα που περασε το μνημονια της καταστροφης της χωρας απο το κοινοβουλιο χωρις αυξημενη πλειοψηφια.
Με το ιδιο δικαιωμα που αφαιρεσε απο τον λαο εισοδημα,τον φορτωσε με φορολογικα βαρη,συζηταει παρασκηνιακα με την Τουρκια,δεν τον καιει κανενα εθνικο θεμα, και αδιαφορει για τον κοσμο που δεν εχει οικονομικη δυνατοτητα να επιβιωσει.

Αν νομιζει αυτος ο τυπος οτι επειδη κυβερνησαν ο παππους και ο πατερας του και τωρα ο ιδιος οτι κανει κουμαντο στο χωραφι του ισως θα επρεπε να ασχοληθει καποιος ψυχιατρος μαζι του και να του εξηγησει οτι δεν παιζει με στρατιωτακια οπως εκανε στο κολλεγιο στην Αμερικη,αλλα με αληθινους ανθρωπους.

Και τελικα το υπολοιπο αποκομμα που τον στηριζει ποτε θα καταλαβει την ανικανοτητα και επικινδυνοτητα του να τον στειλει εστω με το Air horse one στην πατριδα του οποια και να ειναι αυτη?

Αι σιχτιρ

Η φωτοσυνθεση τελεια και οπως παντα απο το www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: