Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Μιλανε ολοι....μιλανε και οι κωλοι

Μιλησε παλι ο εναρετος και αγνος δημοκρατης ονοματι Παγκαλος,και τι ειπε?
Οτι πρεπει να τιμωρουνται οσοι παραβαινουν τους νομους του κρατους,διοτι αυτο δεν ειναι δημοκρατια και δεν μπορει στην χωρα να υπαρχει ατιμωρησια.
Επισης ειπε οτι η αριστερα και κυριως ο Συριζα δεν σεβαστηκε ποτε την κοινοβουλευτικη δημοκρατια.

Συγνωμη για την διακοπη...αλλα ημουν πεσμενος στα μωσαικα και γελαγα μεχρι θανατου.
Μιλησε και ειπε περι δημοκρατιας ποιος?
Και θεωρει οτι αυτο που ζουμε ονομαζεται δημοκρατια?
Εμαθημενος απο τον Παππου του ειναι τι να ξερει απο ονομασια πολιτευματων.
Περι ατιμωρησιας ποιος?
Κοντη μνημη εχει ο Παγκαλος διοτι αν ειχαμε πραγματικη δημοκρατια αυτος κυριως αλλα και εκατονταδες φιλοι του βουλευτες θα εβλεπαν τον ουρανο με ριγες,δηλαδη μεσα απο καγκελα φυλακης,και για χειροτερα αδικηματα απο την μη πληρωμη ενος εισητηριου στα ΜΜΜ αξιας 1.40 λεπτων.

Επισης αν ολοι οσοι εχουν κατακλεψει την χωρα εδω και δεκαετιες ειχαν παει στην δικαιοσυνη και δεν τους παρειχε και ο ιδιος την αισχρη βουλευτικη ασυλια τοτε θα μπορουσε να μιλαει για την επιβολη ποινων στους υπολοιπους Ελληνες που φυτοζωουν με τους μισθους πεινας που τους εξασφαλισε το αγαπητο μας κοινοβουλιο.

Εκτος απο μεγαλη κοιλια εχει και μεγαλο στομα και δεν λεει να το βουλωσει ο κατα τα αλλα γραφικος αυτος κυριος,καιρος ειναι να μαθει οτι δεν ξεχναμε οπως νομιζε και οτι συντομα ο λαος θα του απαντησει,φυσικα και θα ζησει ανετοτατα με τις"κληρονομιες"που εχει καθως και με τα εκατομμυρια απο τις καταθεσεις του.

Αρκει να μην ξεχασει οτι δεν εχει προσφερει τιποτα στην χωρα παρα μαλακιες και ηλιθιοτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: