Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Μας δουλευουν κανονικα

Την αρχη εκανε το κομμα που κυβερναει..ο λογος το λεει,και ακομη το εχει σαν σλογκαν για να μας σπαει τα νευρα,θα με ρωτησετε ποιο?

Το"Πρωτα ο Πολιτης"
Κατι που φυσικα δεν ισχυει και ακομη χειροτερα ειναι τελειως αντιθετο με οσα εκανε το συγκεκριμενο κομμα μετα την αρπαγη....διοτι περι αρπαγης προκειται,της εξουσιας.

Τωρα ερχεται η σειρα του αλλου κομματος,και δεν εχουν περασει ουτε δυο χρονια απο τοτε που ο λαος τους ξαποστειλε εκεινοι απτοηττοι συνεχιζουν να μας δουλευουν.
"Υποχρεωση να σταθουμε διπλα στον απλο πολιτη"
Να ξεραθω στα γελια τωρα η να το αφησω για αργοτερα?

Μιλαει ποιος?
Ο νεος αρχηγος της νουδου κι απανω τουρλα,και λεει οτι ειναι υποχρεωση του να σταθει διπλα στον απλο πολιτη.
Υπαρχουν και συνθετοι πολιτες στους οποιους στεκεται δηλαδη,εννοωντας τους βιομηχανους,τους τραπεζιτες,τους κομματικους του φιλους,οσους του εχουν μεινει και κατι λαμογια απο εδω και απο εκει.

Θα ηταν ενδιαφερων να μας πουν και τα δυο κλεφτοκομματα ποτε και με ποιον τροπο σταθηκαν διπλα στον πολιτη η ακομη καλυτερα σε ποια περιπτωση ο πολιτης ηταν πρωτος για να μην ξεχναμε και το σλογκαν του Θα-σοκ,να μας πουν οταν στην χωρα υπηρχε αναπτυξη εστω και τεχνητη...τι κερδισε ο απλος πολιτης?
Εγω απο οτι θυμαμαι κερδισε λιτοτητα,μιζερια,γιατρους με φακελλακι,μιζαδορους πολιτικους,διαφθορα,μικρους μισθους και μεγαλες τιμες,συμφωνιες κυριων που παρεμειναν μονο στα λογια,ακριβεια,εναν αισχρο δημοσιο τομεα,αδιαφορια,κακομοιρια.

Αυτα κερδισε,και φυσικα επι Θα-σοκ κερδισε μειωμενους μισθους και συνταξεις,τρομοκρατια του μυαλου,αυξησεις παντου,ξεφτιλα εξεταστικες,ψεμμα,απατη,μπλοφα,ανικανοτητα,και καλο κουραγιο.

Μας δουλευουν κανονικα,τρωνε και πινουν και κλανουν και μας φτυνουν.

Αν δεν ξεκουμπιστουν ολοι...μα ολοι αυτοι οι λαμογιοπολιτικοι της δεκαρας απο την χωρα εμεις καλη μερα δεν θα δουμε,ας το παρουμε αποφαση να μην παραπονιομαστε μετα.

Διοτι αν δεν ηταν ολοι ανικανοι διαχρονικα δεν θα μας ειχαν φτασει εδω που μας εφτασαν,δεν θα εριχναν τα βαρη επανω μας και θα ειχαν και ελαχιστη αξιοπρεπεια να το παραδεχθουν τελικα οτι δικο τους ηταν το λαθος.

Αλλα τι περιμενει κανεις απο ανδρεικελα?
Ειλικρινεια,τιμιοτητα,αντρισμο?
Οχι απο αυτους....και καλα λενε καλυτερα πουστης στο σωμα παρα στην ψυχη.
Διοτι αυτοι ειναι το δευτερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: