Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2011

Η Ιστορια ξετυλιγεται σαν ταινια τρομου

Σαν να τρελαθηκε ολος ο πλανητης και παει προς την καταστροφη του,οσα συμβαινουν τελευταια αυτο δειχνουν.
Αποψε το συμβουλιο ασφαλειας των"ηνωμενων εθνων"δηλαδη οι Αμερικανοι αποφασισαν να δημιουργησουν no fly zone πανω απο τον εναεριο χωρο της Λιβυης,αυτο για τον Κανταφι σημαινει πολεμο,και φυσικα δεν ειναι διατεθιμενοι οι συμμαχοι να τον χασουν διοτι αυτο που θελουν ειναι τα πετρελαια της χωρας και πολυ λιγο τους ενδιαφερει ο λιβυικος λαος.

Απο την αλλη πλευρα του πλανητη η Ιαπωνια μετα απο εναν τρομακτικο σεισμο και ενα πρωτοφανες τσουναμι προσπαθει να εμποδισει την καταστροφη των πυρηνικων της εργοστασιων και την εξαπλωση της μολυνσης στον υπολοιπο κοσμο.
Φυσικα ολα αυτα καθε αλλο παρα φυσιολογικα ειναι,αν σκεφτουμε οτι πολλοι εχουν μιλησει για τεχνητο σεισμο και τσουναμι κατι που μπορει να το προκαλεσει το συστημα HARP τοτε μελλον με ταινια τρομου μοιαζει το σκηνικο που ξετυλιγεται στον πλανητη.

Eιναι γεγονος οτι σκοπος τους ειναι να αφανισουν οσους περισσοτερους ανθρωπους μπορουν με οποιοδηποτε μεσον αρκει να μην εχουν ενοχες μετα και ενας πολεμος,ενας σεισμος,ενα τσουναμι ειναι μια καλη δικαιολογια διοτι δεν δειχνει κανεναν ενοχο μιας και σε ολα αυτα εκεινοι φαινονται να εχουν κανει το δικαιο,ας ελπισουμε να ηρεμησουν τα πραγματα αλλα κατι τετοιο δεν δειχνει πιθανον.

Δεν παμε καλα....δεν παμε καθολου καλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: