Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2011

Φιλοι και εχθροι



Το συστημα της παγκοσμιας κυβερνησης δεν χωρατευει,η δημοκρατικη του αντιληψη ειναι περιορισμενη,εχει φιλους και εχθρους.
Εχθροι του ειναι οσοι κατεχουν περιουσια και υπερασπιζονται την χωρα τους,εκει βρισκουν τροπο και επεμβαινουν αφου πρωτα λοιδωρησουν τον κυβερνητη της χωρας,πουν οτι ειναι εγκληματιας η οτι εχει πυρηνικα οπλα.
Μετα καταστρεφουν την χωρα και εκμεταλευονται τον ορυκτο της και οποιον αλλο πλουτο εχει.

Φιλοι του ειναι ολοι οσοι εχουν συμφωνησει με τα σχεδια του,δηλαδη να ξεπουλησουν τις περιουσιες των λαων τους,να τους περιορισουν την οικονομικη δυνατοτητα να επιβιωσουν,να υποταξουν τις αντιδρασεις τους παντα κατω απο εναν δημοκρατικο μανδυα και τελικα να πετυχουν τον πληρη ελεγχο τους.

Η χειραγωγηση μας μεσω των τηλεοπτικων δεκτων εχει φτασει στο απροχωρητο,ακομη πιστευουμε οτι ολα αυτα γινονται για το δικαιωμα των λαων σε ελευθερια και δημοκρατια,ακομη νομιζουμε οτι ο Μπιν Λαντεν κρυβεται καπου αλλου εκτος απο τα γραφεια της CIA και το μυαλο αυτων που οργανωσαν την 11η Σεπτεμβριου με μονο σκοπο να επιβαλλουν σκληροτερα μετρα ελεγχου του πληθυσμου.
Ερχεται η σειρα της Λιβυης,φυσικα την ιδια στιγμη ανθρωποι σκοτωνονται εν ψυχρω στο Μπαχρειν και δεν ενδιαφερεται κανενας για το δημοκρατικο δικαιωμα αυτου του λαου,σκοπος ειναι να ελεγχουν το πετρελαιο,μετα επομενος στοχος ειναι το Ιραν.

Και εκει θα βρουν ενα καλο παραμυθι να μας πουλησουν,κατι θα τους χρεωσουν με αποτελεσμα να εχουν την δικαιολογια να τους επιτεθουν.
Οι παγκοσμιοι κυβερνητες δεν εχουν αισθηματα για τους λαους τους,ακολουθουν την πορεια που χαραζουν χωρις υποχωρησεις,χειραγωγουν τους λαους τους,τους φτωχαινουν και παραδιδουν την περιουσια τους στον παγκοσμιο κατακτητη.

Και ο δικος μας ο εραστης και ακολουθος της παγκοσμιοποιησης κανει το ιδιο χωρις να ενδιαφερεται για την κατασταση που εχει φερει την χωρα,και με χειραγωγηση και μεθοδικοτητα συνεχιζει απτοητος το εργο του.

Αλλωστε...λεφτα υπαρχουν.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: