Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2011

ΟΓΑ και Ελτα,απο τον Αννα στον Καιαφα

Τελειωσε η περιβοητη απογραφη του Ογα για τους συνταξιουχους υπερηλικες που λαμβανουν το τεραστιο ποσον των 340 ευρω τον μηνα για να ζησουν,μας βεβαιωσαν οτι θα απλοποιηθουν οι διαδικασιες και δεν θα υπαρχει καθολου ταλαιπωρια στην πληρωμη των επιδοματων αυτων.

Τους τελευταιους μηνες το μαυρο χαλι της ανικανοτητας και της προχειροτητας εχει γινει αφορητο,ο ταχυδρομος μας λεει οτι δεν εχει τις επιταγες,το ταχυδρομειο το ιδιο,ο υπευθυνος των ελτα μας λεει να παμε στο κεντρο της Αθηνας να δουμε απο εκει τι συμβαινει,ο ογα μας λεει οτι τα χρηματα ειναι στο ταχυδρομειο.

Αυτο ειναι το ελληνικο κρατος,ηρθαν να φτιαξουν την κατασταση και την αποδιοργανωσαν τελειως,δηλαδη ενας ισως ανημπορος ηλικιωμενος πρεπει να τρεχει απο εδω και απο εκει για να εισπραξει ενα εξευτελιστικο ποσον για να μπορεσει να επιβιωσει.
Και λυπηθηκα βλεποντας τοσους ηλικιωμενους ανθρωπους στην ουρα στο ταχυδρομειο να προσπαθουν να καταλαβουν τι συμβαινει και τι πρεπει να κανουν για να παρουν τελικα αυτο το επιδομα το οποιο τους ειχαν υποσχεθει οτι θα το παιρνουν ακουραστα μετα την απογραφη.

Ηθελα να ξερω ολοι αυτοι οι καρεκλοκενταυροι που πληρωνονται απο τον λαο και καθονται αναπαυτικα στα γραφεια τους...τι θα εκαναν αν την ημερα που επρεπε να πληρωθουν δεν εβρισκαν στον λογαριασμο τους την μισθοδοσια τους.
Και αν ειχαν και οι ιδιοι υπερηλικες πως θα αισθανονταν να τους βλεπουν να τρεχουν μεσα στην βροχη να βρουν ακρη με την τεραστια ανικανοτητα την δικη τους.

Αυτο ειναι το πρωτα ο πολιτης,εννοουσε στο τρεξιμο,την κοροιδια,την προχειροτητα και την γελοιοτητα των υπηρεσιων.

Αυτα επρεπε να φτιαξει ο διαχειριστης μας,αλλα ενδιαφεροταν μονο για να παρει και τιποτα αλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: