Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

Με το ενα,με το δυο,τρεις και η κακη του μερα

Ειναι να απορει κανεις με οσα ακουει να μας λεει ο διαχειριστης μας,ειναι και αντιθετα με τα οσα κανει και δεν εχουν κανεναν ειρμο,νοημα και συνεχεια,αλλα λεει την μια μερα αλλα την αλλη.

Και πως ειναι δυνατον να πιστεψει καποιος τον Γιωργακη οταν αυτος υπεγραψε την δανειακη συμβαση με τους κατακτητες μας ,σαν τον ακουει να του λεει οτι θα δωσει μαχη για τα εθνικα μας θεματα,αυτος δεν εχει την δυναμη να οριοθετησει την Ελληνικη επικρατεια εναντι των τουρκικων απαιτησεων και μολις σημερα.....ο τουρκος υπουργος εξωτερικων μας ενημερωσε...εδω στην Αθηνα οτι το Καστελλοριζο δεν ειναι στο Αιγαιο αλλα στην Μεσογειο.

Και η Κωσταντινουπολη ειναι Ελληνικη αλλα δεν ειδα κανενα χεστη πολιτικο μας να το λεει μεσα στην Αγκυρα αυτο?
Διοτι θα τον σουβλιζαν σαν τον Αθανασιο Διακο,και φανταζεστε π.χ. τον Παγκαλο στην σουβλα?
Δεν ξερω να υπαρχουν σουβλες με τετοια αντοχη.

Και ενω η Μουντις μας υποβαθμισε και αλλο,ενω ολοι πλεον περιμενουν τα χειροτερα,εγω σκεφτομαι οτι ισως μας πανε ως τις 25 του Μαρτη ετσι ωστε να μας δωσουν κατι και να γυρισει ο Τζεφρυ παλι νικητης.
Ε...αν νικας συνεχεια σου γινεται και συνηθειο,τοσοι μηνες νικες πρεπει να συνεχιστουν αμειωτοι.

Στο εσωτερικο του Μαλακισταν...προσεχες ονομα της χωρας,τα καταστηματα κλεινουν το ενα μετα το αλλο,οι ανεργοι αυξανονται ο ενας μετα τον αλλον,το μαυρο χαλι μας γινεται πιο μαυρο...αλλα η συμμορια κυβερναει η τουλαχιστον ετσι νομιζει.
Και περιμενουμε παλι...σημαδιακο,την ημερα της εθνικης μας γιορτης να μαθουμε αν υποδουλωθουμε για 10 η 20 η 30 χρονια,δηλαδη να μαθουμε την ημερα που σηματοδοτει την εναρξη της Ελληνικης επαναστασης κατα των Τουρκων για ποσα χρονια θα παραμεινουμε σκλαβωμενοι,εμεις και τα παιδια μας.

Και αυτο το λεει μαχη για την εθνικη μας κυριαρχια ο ανεκδιηγητος και ανικανος διαχειριστης μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: