Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

Κινουμενα σχεδια

Xθες βραδυ μετα το Νησι αρχισε η Ανατροπη...ειπα κι'εγω να καθησω να παρακολουθησω την συζητηση,ισως κατι βγει αν μπορεσουν και συζητησουν λογικα σκεφθηκα.

Πολυ προβληματιστηκα με την συζητηση,οχι γιατι εμαθα κατι που δεν γνωριζω,αλλα γιατι καταλαβα οτι στο Πασοκ η χαπακωνονται,η τους εχουν υπνωτισει η ειναι τελειως ηλιθιοι και οι μονοι που δεν το εχουν καταλαβει ειναι οι ιδιοι.

Ο ομιλητης του Πασοκ,γνωστος και σαν Χρυσοχοιδης,χρονια στο κουρμπετι,τυχερος οσο δεν λεγεται διοτι επιασε την 17 νοεμβρη απο δικο της λαθος,σε ολη την διαρκεια της εκπομπης μιλαγε λες και εχει ερθει απο αλλη χωρα και δεν γνωριζει τι συμβαινει στην Ελλαδα.
Μαλλον ο ιδιος πιστευει οτι τοτε που ανακοινωσε μειωσεις τιμων.... αυτες εγιναν και περναμε ζωη και κοτα,μα καθε αταλαντος σε αυτη την κυβερνηση βρηκε και χωθηκε?


Αγαπητε μου...το να λες συνεχεια "ας πουμε την αληθεια"και"ας μιλησουμε ειλικρινα"δεν σημαινει οτι το κανεις κιολας,σε ποιους απευθυνεσαι?
Μου θυμιζει την γνωστη αλλη ηλιθιοτητα που συνεχεια λετε"θα καταπολεμησουμε την διαφθορα και την φοροδιαφυγη"

Γιατι το λετε?Καντε το τι σας εμποδιζει?
Ο λαος?
Λοιπον ειπε οτι ανοησια μπορειτε να φανταστειτε,με θα και θα συνεχισε και τελικα συμπερασμα ενα:

Στο πασοκ περνανε καλα και δεν εχουν παρει ιδεα τι χαλι επικρατει στην αγορα,στον λαο,στην χωρα.
Με τετοιες εμφανισεις παντως μαλλον χειροτερευει η ιδεα του κοσμου για την κυβερνηση,διοτι αντε να μην ξερει ο Τζεφρυ τι του γινεται το καταλαβαινουμε,αλλα ολοι μαζι να εχουν παθει ανοια λιγο δυσκολο το βλεπω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: