Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Eχουμε Δημαρχο..ο οποιος κανει...τι?


Όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Αθηναίων, οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξακριβωθούν και τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του των υπηρεσιών του δήμου, οι τρεις άνθρωποι είναι πιθανώς άστεγοι ή χρήστες ναρκωτικών που πέθαναν από το κρύο.
"Αυτή η τραγική εξέλιξη δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο βασικές αδυναμίες της κοινωνίας μας και των οργανωμένων θεσμών μας", δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, εκφράζοντας τη θλίψη του για το περιστατικό. "Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φτάσει σήμερα να ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης μας, είναι θέμα σοβαρότατο το οποίο μας αφορά όλους. Όταν μάλιστα το κρύο, οι κακουχίες ή η εξάρτηση από ουσίες οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους σε έναν παγερό, ανώνυμο θάνατο στο δρόμο, τότε το φαινόμενο λαμβάνει διαστάσεις τραγωδίας"¨, υπογράμμισε.
www.enet.gr

Τρεις αστεγοι νεκροι,δεν ειναι τα νεα παιδια που σκοτωθηκαν απο τους εγκληματιες πριν μια εβδομαδα,δεν θα κηδευτουν με τιμες και δοξα,και σε μια πολη που κανενας δεν ενδιαφερεται για τον διπλανο του...τι κανει ο δημαρχος?
Δεν γνωριζει οτι υπαρχουν αστεγοι στην πολη?
Δεν εχει κτηρια ανεκμεταλευτα ο δημος ωστε τουλαχιστον να παρεχει στεγη ωστε να μην πεθαινουν οι ανθρωποι που κοιμουνται στον δρομο?
Αλλος ενας ανικανος που εκφραζει απλα την λυπη του,να του εκφρασω και εγω την δικη μου,για εκεινον ομως και το χαλι που εχει η πρωτευουσα της χωρας τρεις μηνες μετα την αναληψη των δημαρχιακων του καθηκοντων.
Φιλος του Τζεφρυ δεν ειναι?
Περιμενετε να κανει περισσοτερα απο οσα δεν εχει κανει ο Τζεφρυ για τους αδυναμους που επι μηνες υποσχεται?

Δεν υπάρχουν σχόλια: