Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Tι μπορουμε να κανουμε για να αντιδρασουμε

Οι παρανομες απολυσεις εργαζομενων συνεχιζονται και οχι μονο απο προβληματικες επιχειρησεις αλλα απο κερδοφορα συγκροτηματα,βρηκαν παππα να θαψουνε πεντε-εξη και αυτοι,μεσα στο γενικο μπαχαλο που επικρατει,στην αδιαφορια της κυβερνησης στην παρανομια αυτων των επιχειρησεων.

Οι απολυμενοι θα παρουν σειρα και αυτοι στον οαεδ για το επιδομα ανεργιας...αν το δικαιουνται,θα μπουν σε μια σειρα χιλιαδων αλλων ανεργων που περιμενουν χωρις ελπιδα να βρουν εργασια,στις ανακοινωσεις για δημιουργια νεων θεσεων εργασιας που μονο ανακοινωσεις μενουν.

Τι μπορουμε να κανουμε εμεις ολοι εργαζομενοι και ανεργοι για να αντιδρασουμε σε αυτην την λαιλαπα?

Προτεινω να συντονιστουμε οσοι εχουμε προσβαση στο διαδυκτιο και να κανουμε το εξης:

Να ενημερωνουμε ολα τα ιστολογια για τις απολυσεις απο τετοιες εταιρειες και να μπουκοταρουμε τις αγορες απο αυτες εως οτου ανακαλεσουν τις απολυσεις αυτες.
Να ενημερωνουμε ολοι(ολοι) με μεηλ τις ατασθαλες αυτες εταιριες οτι θα συνεχισουμε το μπουκοταζ των προιοντων τους οσο συνεχιζουν την πρακτικη των απολυσεων χωρις λογο και να ανεβαζουμε αναρτησεις με τα μεηλ και να καταγγελουμε επωνυμα αυτες τις πρακτικες.

Θα με ενδιεφερε να ακουσω και αλλες αποψεις σχετικα με την αντιδραση που μπορουμε να εχουμε και οτι αλλο υπαρχει σαν προταση για να μην υπομεινουμε πλεον αυτο που θελουν να κανουν.

Παρακαλω τα μεγαλα σε αναγνωσιμοτητα ιστολογια να ενδιαφερθουν για αυτο το θεμα,ειναι ζωτικο για χιλιαδες οικογενειες,ειναι ζητημα ζωης και θανατου καθως χιλιαδες ανθρωποι παραμεριζονται για χαρην του κερδους των ηδη κερδοφορων αυτων ληστρικων επιχειρησεων.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: