Τετάρτη, Απριλίου 13, 2011

Αυτο ειναι το κοινωνικο προσωπο του Πασοκ

Θα κοπουν επταμισυ δις ευρω απο τον προυπολογισμο του υπουργειου εργασιας...αποφασισε χθες ο διαχειριστης μας,την ιδια ωρα που σκεπτεται να δωσει αλλα 30 δις ευρω στις τραπεζες για να τους συμπαρασταθει στην μεγαλη κατρακυλα τους παρ'ολο που ανακοινωσαν κερδη απλησιαστα για οποιαδηποτε αλλη επιχειρηση στην χωρα.

Και θα προσπαθησουν να αποκλεισουν οσους περισσοτερους ανεργους μπορουν απο το να λαβουν το επιδομα ανεργιας,με τα κριτηρια που θα βαλουν αν εχει καποιος μερικες οικονομιες θα του πουν να τις φαει,αν εχει καποιο ακινητο....θα του πουν να φαει το ακινητο.

Φυσικα η υπουργος δηλωνει πως κατι τετοιο δεν θα γινει,και εμεις γιατι να την πιστεψουμε?μην και εχει κανει κατι για την ανεργια τοσους μηνες?
Αυτο που κανει και το διαβαζω στο twitter της συνεχεια ειναι να τρεχει απο ραδιοσταθμο σε τηλεοπτικους σταθμους να δινει συνεντευξεις.

Συγνωμη για να λυσετε και κανενα προβλημα ποτε προλαβαινετε?
Εμεις γιαυτο σας πληρωνουμε,για συνεντευξεις?
Και το ερωτημα ειναι...απο αλλου δεν μπορουσε να κοψει ο διαχειριστης μας?
Χρειαζονται 300 βουλευτες ας πουμε?
Λαικιστης ειμαι και το γουσταρω πολυ,πειραζει κανεναν?

Χρειαζονται τοσοι υπαλληλοι στην Βουλη,εδω δεν τους φτανουν οι καρεκλες να καθησουν και καθονται εναλλαξ,και να μην ξεχναμε οτι δεν περιλαμβανονται και στο εννιαιο μισθολογιο,
Οποτε σε αυτη την χωρα απο πολιτες δυο ταχυτητων καταφεραν να μας κανου πολιτες πολλων ταχυτητων,αλλοι ανεργοι χωρις επιδομα,αλλοι ανεργοι με επιδομα,αλλοι μισθωτοι των 400 ευρω,των 700 ευρω,των 800 ευρω και παει ετσι.

Και πανω απο ολους οι φαγανες οι βουλευτες που εκοψαν ταχα ενα 20% περυσι και ξεμπερδεψαν ενω εμας μας εχουν κοψει τα υπατα.

Και λεει ο προεδρος της δημοκρατιας στην βρεγμενη πατσαβουρα τον Ρομπαι οτι οι αδυναμες ταξεις υποφερουν,απο μονες τους υποφερουν η εχουν βιτσιο και τους αρεσει?
Εχει βγει κανενας νομος εδω και 18 μηνες που να δινει καποια ελαφρυνση σε αυτους  τους αδυναμους που υποφερουν?

ΟΧΙ
Ε τοτε γιατι μας κοροιδευουν και απο πανω,δεν μας φτανει οτι περναμε?
Γιατι δεν κοβουν τους 50 συμβουλους ο καθενας τους?
Μας καταστρεφουν και χωρις αυτους,εκτος αν τους εχουν να κανουν υπερωριες τι αλλη καταστροφη να μας φερουν οση ωρα εκεινοι κοιμουνται.
Μην και περασει καμια ιδεα και δεν την προλαβουν.

Κοινωνικο προσωπο ειναι αυτο?
Τελικα
Οι Μαριες Αντουανετες μας θα εχουν κακο τελος.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: