Σάββατο, Απριλίου 02, 2011

Συνενοχοι ολοι

Ολοι το ξερανε,το εχει πει και ο δημοφιλης Παγκαλος προσφατα,πως τα φαγαμε μαζι τοτε?
Και φυσικα δεν ειναι το μαυρο προβατο αυτος,ειναι ενας απο ολους,ειναι απλα ενα κοματι του μαυρου πασοκ,του κομματος που διαχειριστηκε επι δεκαετιες τα οικονομικα πραγματα της χωρας.
Και επειδη ολοι το ξερανε,επεσαν με τα μουτρα στο χρημα,ολοι απο πανω εως κατω,ολα τα λαμογια της ταχα αριστερας,ολοι που μπηκαν χωρις σωβρακο στην πολιτικη και τωρα δεν γνωριζουν τι εχουν και που το εχουν.
Θελουν να την βγαλουν καθαρη με δυο τρια ονοματα,να ξεπλυνουν τον βοθρο τους και να παρουσιαστουν αγνοι και ασπιλοι στον λαο.

Ακομη και οσοι δεν εκλεψαν ειναι ενοχοι για συνεργεια,δεν μπορει να ζητανε απο εμας να πληρωνουμε τα σπασμενα συνεχεια,καπου πρεπει να σταματησει αυτο.
Και ειναι τοσο ενοχοι που δεν τολμανε να μιλησουν με τον φοβο οτι αν ξερασει ενας απο αυτους οσα γνωριζει για τους υπολοιπους δεν θα φτανουν οι φυλακες για να μπουν ολοι μεσα.

Πρεπει να καταλαβουν οτι αν δεν ξεκαθαρισει τελειως και οχι με ενα η δυο ονοματα ο αποπατος που αυτοι ονομαζουν πολιτικη δεν προκειται να ησυχασουμε,δεν θα δεχτουμε εμεις οτι μαζι τα φαγαμε οταν οι μονοι που ετρωγαν και τρωνε ειναι αυτοι.

Και με την ευκαιρια ο προεδρος της βουλης θα πρεπει να μας πει για την βιλα με την πισινα που εχει,και επισης τι εκανε τα χρηματα των δυο μικρων που του πηγαν τον κουμπαρα τους για να βοηθησουν την ανορθωση της χωρας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: