Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

Οι ελλειψεις στα νοσοκομεια θα στοιχισουν ζωες

Οι αστειοι αυτοι που μας κυβερνανε δεν εχουν τσιπα και αυτο πλεον ειναι γνωστο,εχουν περικοψει απο παντου,εχουν υποβαλλει τον λαο στην χειροτερη σκλαβια ακομη και απο την εποχη της δικτατοριας,εχουν το θρασσος να μας μιλανε για διεξοδα και λυσεις για να μην πω για τις τεραστιες νικες που επιτυγχανουν καθε τοσο.

Στα νοσοκομεια εχουν ηδη επιβληθει περικοπες,στους μισθους,σε προσληψεις προσωπικου,σε υλικα και φαρμακα,πριν λιγες μερες ετρεχα να βρω τα φαρμακα της μητερας μου μιας και δεν τους τα προμηθευε πλεον η εταιρεια η οποια δεν ειχε πληρωθει οποτε τα σταματησε με αποτελεσμα να κινδυνευουν οι ζωες των ασθενων.
Αλλες μερες δεν ειχαν αλλα υλικα,γαντια και διαφορα που δυσκολα το καταλαβαινουμε εμεις σαν επισκεπτες,ακομη και εγω που πηγαινω εκει καθε μερα.

Σημερα επικρατουσε ενας πανικος στο ΨΝΑ,κοσμος ανεβοκατεβαινε,υπηρχαν συγκεντρωσεις,συζητησεις,ρωτησα λοιπον εναν γιατρο να μου πει τι συμβαινει.

Μας εχουν ζητησει και αλλες περικοπες και κυριως να μην γραφουμε φαρμακα απαραιτητα στους ασθενεις.

Αυτο που μου απαντησε ειναι τοσο τραγικο που αν το ξανασκεφτει καποιος τα χανει,στα νοσοκομεια δεν νοσηλευονται υγιεις ανθρωποι για πλακα,δεν πας εκει να περασεις την ωρα σου επειδη δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις.
Στα νοσοκομεια πανε οσοι εχουν αναγκη νοσηλειας,καποιοι που χρειαζονται εγχειρηση,θεραπεια με ειδικα φαρμακα,που χρειαζονται νοσηλεια,φροντιδα.

Και απο εκει ο αξιοθρηνητος υπουργος ο οποιος γλυτωσε αποψε το ξυλο και βγηκε στο Μεγκα να μιλησει σαν να μην συμβαινει τιποτα αποφασισε να κοψει ακομη περισσοτερο απο τους προυπολογισμους των νοσηλευτικων ιδρυματων.

Ο Βασιλακης Καιλας λοιπον αφου κατεστρεψε ολη την εργασιακη νομοθεσια,εστειλε στον Καιαδα χιλιαδες εργαζομενους αποφασισε να ξεμπερδεψει και με τους ασθενεις των νοσοκομειων,και οπως παει θα τα καταφερει.

Αν συνεχιστει αυτη η τραγωδια θα θρηνησουμε θυματα απο ελλειψη φαρμακων και υλικων στα νοσοκομεια,θα φυγουν οι ανθρωποι μας αδικα και οδυνηρα χωρις να μπορουμε εμεις να τους βοηθησουμε.
Αυτο ειναι τεραστιο εγκλημα κατα των ανθρωπων και θα χαρακτηρισω εγκληματια οποιον συμβαλει σε κατι τετοιο.
Ιδιαιτερα τον ιδιο τον υπουργο υγειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: