Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Ποιοι ηταν οι στοχοι που ειχε ο εφιαλτης για την χωρα μας?

Ξεδιαλυονται πλεον οι στοχοι που επρεπε να επιτευχθουν μεχρι να φτασουμε στην χρεοκοπια,και ειναι κατι που το καταλαβαιναμε ολοι μας,το χρεος δεν το μαθανε σημερα,το οργανωσανε ωστε να καταστει ανεφικτο να εξυπηρετηθει,αυτο θα ηταν αδυνατο να το κανουν Ελληνες με αγαπη για την πατριδα μας,επρεπε να γινει απο τους εκλεκτους αλλα ανικανους διαχειριστες μας.

Τα λεφτα που υπηρχαν...υπαρχουν ακομη,απλα δεν ειναι σε μετρητα,και δεν θα ειναι δικα μας ποτε,ο διαχειριστης μας το ηξερε προεκλογικα,αλλα οι εντολες ηταν να παρει την εξουσια με οποιοδηποτε ψεμα και απατη.
Και εκει που χρωσταγαμε τοσα βρεθηκαμε ξαφνικα με πετρελαια,φυσικο αεριο,και ηταν οι ιδιοι που ελεγαν οτι δεν εχουμε τιποτα απο αυτα,πως βρεθηκαν ξαφνικα ολα αυτα τωρα?

Και πηραμε ενα προδοτικο δανειο 110 διςεκατομμυριων ευρω για να δωσει στις τραπεζες 108 απο αυτα ενω ο λαος υποφερε και υποφερει την ανεχεια την πεινα και την μειωση των δικαιωματων του.

Η χρεοκοπια θα συμβει οταν καταφερει ο εφιαλτης που μας εβαλε στο ΔΝΤ να μεταφερθουν στις δικες μας πλατες τα βαρη που σημερα εχουν οι ευρωπαικες τραπεζες,μετα η αναδιαρθρωση θα βλαψει εμας,τα ασφαλιστικα ταμεια,τις συνταξεις και τους μισθους μας.

Και στο μεσοδιαστημα θα εχει πουλησει με τον εκβιασμο της πεινας οτι εχουμε και δεν εχουμε,θα μας εχει φορτωσει με οποια ηλεκτρονικη καρτα που θα του χρησιμευει στο να μας παρακολουθει.
Επειτα θα ταξιδεψει σε ενα ακομη ομορφο νησι καπου στην Μεσογειο...διοτι το Αιγαιο ανηκει πλεον στην μεγαλη αυτη Θαλασσα και θα μας ανακοινωσει οτι πτωχευσαμε παρα τις μεγαλες νικες και επιτυχιες του.

Οπως και στην μαχη των 300 κατα των Περσων εφτανε ενας για να καταφερουν οι εχθροι της χωρας να περασουν απο αυτους τους ηρωες,ετσι και σημερα φτανει ενας με την βοηθεια των ΜΜΕ,των τραπεζιτων και των βιομηχανων για να καταστρατηγησει τα παντα,να φερει τον μεσαιωνα παλι στην χωρα,να φτωχυνει και να ριξει στην απελπισια τον λαο.

Και οπως η ιστορια δεν ξεχασε τους 300 που θυσιαστηκαν για το οραμα τους για την πατριδα ετσι δεν θα ξεχασει και τους σημερινους 300 που τοσο ευκολα προδωσαν την χωρα χωρις να σκεφτουν τι κανουν.

Και κυριως δεν ξεχνα τον εφιαλτη ο οποιος προδωσε την πατριδα του,ομως τα παθηματα δεν γινονται μαθηματα,ετσι για ακομη μια φορα εχουμε το ιδιο φαινομενο με χειροτερα αυτη την φορα αποτελεσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: