Τρίτη, Ιανουαρίου 01, 2013

Καλη χρονια με τι?

Καλη χρονια απο εδω,καλη χρονια απο εκει,μια ευχη ενος λαου που επι τεσσερα χρονια και παει στον πεμπτο ευχεται κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει.

Υγεια να εχουμε λεει η Πατρα η ξαδερφη μου,καλα το λεει αλλα για να εχεις υγεια πρεπει να εχεις και δουλεια,να εχεις ασφαλεια στον εοππυ,,,οχι οτι θα γλυτωσεις αν πας εκει αλλα ετσι για την ιδεα.

Μαζευονται οι οικογενειες στο πρωτοχρονιατικο τραπεζι,στους πολλους ακομα δεν εχει λειψει αυτο,οτι μπορουν κανουν για να ειναι πλουσιο και γεματο,να παει καλα η χρονια,να μην μας λειψει
το φαγητο,αυτο τελικα ειναι το μονο που δεν πρεπει να μας λειψει?

Τα σχεδια των κατακτητων....γιατι περι κατακτητων μιλαμε δεν εχουν τελειωσει οσο και να θελουμε εμεις να υποκρινομαστε οτι οτι ηταν να κανουν το εχουν κανει,εχουν και επομενα σχεδια για επομενα μετρα,ηδη απο σημερα αρχισε να μετραει το ρολοι της δεη με τις νεες αυξησεις,μα ας το ξεχασουμε μια μερα αυτο και ας χαρουμε την γιορτη....

Ποση χαρα μας δινει οταν σκεφτομαστε οτι ο ετησιος μισθος ενος νεου κατω των 25 ειναι λιγοτερος απο τον μηνιαιο μισθο του γελοιου Αδωνη της ξεφτιλας?

Ποση χαρα μας δινει οταν ο ηλιθιος δημαρχος της Αθηνας βγαζει λογριδιο ενω εχει περασει ο χρονος αλλα αυτος νομιζει οτι πρεπει να τελειωσει το λογριδιο του και μετα να περασει ο χρονος?

Ζουμε την γελοιοτητα στην μεγαλυτερη της μορφη,οταν ο αοματος βλεπει αναπτυξη στην χωρα το 2013 ενω ολοι οι αλλοι μιλανε για 20ετια και βαλε το μονο που μπορεις να σκεφτεις ειναι οτι απετυχε η εγχειρηση στο ματι του και πρεπει επειγοντως να ξαναμπει στο χειρουργειο.

Και αν εχετε την πολυτελεια να κοψετε την βασσιλοπιτα στο πρωτοχρονιατικο σας τραπεζι προσοχη:

Μην αφησετε την λιρα πουθενα ανεμελη,μπορει να βρεθει στα χερια του Βενιζελου,να την αλλαξει σε δραχμη και να κατηγορηθειτε για απατη,το παραδειγμα ειναι προς αποφυγη.

Καλη χρονια λοιπον,μια ευχη που θελει και βοηθεια απο εμας για να γινει πραγματικοτητα.

Και θα γινει καλη η χρονια αν αποφασισουμε οτι σε αυτη την χωρα ειμαστε εμεις οι ιδιοκτητες και οχι οι κατακτητες και οι δουλοι τους που υποκρινονται οτι μας κυβερνανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: