Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2013

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο «φιλαλήθης λαγός»



 

Το τέχνασμα του «λαγού» είναι η μία από τις «επιστήμες» ΑΠΑΤΗΣ, του καθεστώτος, των κυβερνήσεων και των ΜΜΕ. 
Ιδιαίτερα οι «νταβάδες» χρησιμοποιούν με υπερβάλλοντα ζήλο αυτό το τέχνασμα.

Ένας από τους πιο φορεμένους «λαγούς» είναι ο Καρατζαφέρης. Πάντα «δοκιμάζει» πρώτος τα «σενάρια» των «νταβάδων».

Σε πιο κυνική και χυδαία έκδοση είναι ο Πάγκαλος.

Υπάρχουν πολλά είδη «λαγών». Ένα είδος, ιδιαίτερα ελκυστικό, το οποίο σήμερα ανθεί είναι οι «πατριωτικοί λαγοί» και οι «λαγοί» της «ειλικρίνειας», της «εντιμότητας», της «φιλαλήθειας» κ.λπ.

Αυτό το ρόλο στο παρελθόν τον έπαιξε επιτυχώς ο Σουφλιάς!

Σήμερα προβάλλονται, ιδιαίτερα, δύο τέτοιοι «λαγοί»: Ο Αλέκος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Για τον πρώτο έχουμε γράψει εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5511


Θα ασχοληθούμε με το δεύτερο.
 

 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, λοιπόν, προβάλλεται και αυτό-προβάλλεται σαν ο «φιλαλήθης» υπουργός της κυβέρνησης.

Του κατασκευάζουν τα ΜΜΕ (νταβάδες), ένα πολιτικό προφίλ του «γενναίου» και «φιλαλήθη» υπουργού: Δηλαδή το πολιτικό προφίλ της «εγκυρότητας», του ανθρώπου που λέει την αλήθεια!!!!

Και αυτήν την απάτη τη φιλοτεχνούν και κάποια ιστολόγια με ηχηρή φρασεολογία:«Πολιτική ΣΦΑΛΙΑΡΑ μεγατόνων έριξε ο υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος στον σβέρκο του πρωθυπουργού στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ σήμερα!».

Να θυμίσουμε ότι από παλιά είχαν δώσει οι «νταβάδες» και τα ΜΜΕ «κοπιράιτ» «φιλαλήθειας» στον υπουργό, όταν είχαν κάνει καταιγιστικό σλόγκαν τη φράση του:«δεν υπάρχει σάλιο».

Τότε αυτή η φράση της «ειλικρίνειας» έγινε είδηση, έγινε ρεπορτάζ, έγινε καθημερινό ανάγνωσμα, έγινε προπαγάνδα εκβιασμού και βιασμού επί 24ώρου βάσεως, έγινε χειρουργικό σουβλί για τη λοβοτομή του «λαουτζίκου».

Αμέσως μετά ο «φιλαλήθης» υπουργός τοποθέτησε, εν ψυχρώ, την ταφόπλακα στα ασφαλιστικά, εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Τότε αυτός με το «έγκυρο» παράσημο του «λαγού» της «ειλικρίνειας» εξειδίκευσε όλη την κακουργηματική αγριότητα της κυβερνητικής πολιτικής. 

Αυτός ο «φιλαλήθης» που δήθεν ξεμπρόστιαζε το ψεύδος του πρωθυπουργού του και της κυβέρνησής του χρησιμοποίησε την «αλήθεια» του για να εκτελέσει εν ψυχρώ τα συμβόλαια θανάτου που του είχαν ανατεθεί!!!

Όταν είσαι εραστής της αλήθειας δεν συμμετέχεις ενεργά και κυνικά στην υλοποίηση της κυβερνητικής ΑΠΑΤΗΣ, διαχωρίζεις τη θέση σου από το καθεστώς και την κυβέρνηση του ψεύδους και της απάτης, την κυβέρνηση των ανδρεικέλων της τρόικας.

Η «φιλαλήθεια» των κυβερνητικών εκτελεστών, των ανδρεικέλων, είναι μια άλλη μορφή ψεύδους και απάτης:
 Η «αλήθεια» των «λαγών» του καθεστώτος η οποία χρησιμοποιείται σαν «άλλοθι» νέων εκτελέσεων του ελληνικού λαού…

Τώρα με το κύρος της «φιλαλήθειας», ο υπουργός μας ξεστομίζει το νέο σλόγκαν: «Να πούμε όλη την αλήθεια για την οικονομία, κάποιοι επιλέγουν να πούνε την αλήθεια στο λαό και κάποιοι όχι»!!! 
Και βγαίνουν και χειροκροτούν, οι αφελείς (γιατί τα ΜΜΕ των «νταβάδων» γνωρίζουν τι πράττουν), τη «φιλαλήθεια» του «λαγού», τη «φιλαλήθεια» της απάτης και των νέων συμφορών που περικλείει…

«Χαστούκισε» τον Πρωθυπουργό μας λένε, λες και δεν γνωρίζουμε ότι τον Πρωθυπουργό δεν τον «χαστουκίζει» το υπουργικό-γρανάζι και το ίδιο ανδρείκελο, αλλά τα μεγάλα αφεντικά, τα οποία ετοιμάζουν την απόσυρσή του και τις νέες απάτες με τους «λαγούς» τους: τους «αρίστους», τους «έντιμους» και λοιπά…

Χειροκροτούν οι πόρνες των ΜΜΕ το πολιτικάντικο «χαστούκι» του «φιλαλήθους» υπουργού και εξαφανίζουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ: Αυτά που δίνει η ίδια πραγματικότητα και ο ελληνικός λαός στην κυβέρνηση ΣΥΝΟΛΙΚΑ, στον ίδιο το «λαγό» (Λοβέρδο), στα δεκανίκια της Αντιπολίτευσης και στους κατασκευαστές των νέων αχυρανθρώπων τους.

Παρακάμπτουν όμως και τις εφιαλτικές σηματοδοτήσεις αυτής της «φιλαλήθειας»: Ότι η κατάσταση είναι ακόμα πιο άσχημη από ό,τι την εμφανίζουμε!!! 
Όταν ένας υπουργός της κυβέρνησης η οποία εκτελεί τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας λέει το «να πούμε όλη την αλήθεια για την οικονομία», αυτό δεν σημαίνει, απλώς ότι σας είπαμε ψέματα (κάτι που οι πάντες γνωρίζουν και βιώνουν), αλλά ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από αυτά που λέμε.

Με πιο απλά λόγια ο «λαγός» υπουργός μας λέει: Θα πρέπει για να αντιμετωπιστεί αυτή η ακόμα χειρότερη κατάσταση να παρθούν ακόμα χειρότερα μέτρα, να εκτελεστούν και νέα συμβόλαια θανάτου, διαφορετικά θα χαθούμε!!!!

Ο «φιλαλήθης μας, λοιπόν, προλειαίνει και το έδαφος των νέων εξοντωτικών μέτρων, κηρύσσοντας την «κατανόηση» και την «ανοχή» γιατί η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που παρουσιάζουμε ως κυβέρνηση… 
Αυτή είναι η «φιλαλήθεια» και η «γενναιότητα» του υπουργού ο οποίος εκτελεί ενεργητικά και ωμά τις εντολές: Η «φιλαλήθεια» του «λαγού» του καθεστώτος στο τετράγωνο…

Το ίδιο δεν έγινε με το παλιό «φιλαλήθες» σλόγκαν: «Δεν υπάρχει σάλιο»;

Αντί λοιπόν να συρόμαστε πίσω από τα ΜΜΕ, να γινόμαστε νεροκουβαλητές της καθεστωτικής απάτης και να χειροκροτούμε τη «φιλαλήθεια» και το δήθεν «χαστούκι» του υπουργού προς ΓΑΠ, θα πρέπει να αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ αυτής της «φιλαλήθειας» και του «χαστουκιού»: Την απάτη των «λαγών»!!!
 

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5523

Δεν υπάρχουν σχόλια: