Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Ο ΤΖΩΝ ΧΟΛΝΤΡΕΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΟ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!



Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

Ο Τζων Χόλντρεν", "επιστημονικός" σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό, προτείνει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή που τρώμε και στο νερό που πίνουμε, ώστε να μας πεθάνουν μια ώρα αρχήτερα!

Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού λέει ότι πρέπει να γίνει από μία παγκόσμια κυβέρνηση που δεν διστάζει να την ονομάσει "παγκόσμιο καθεστώς" δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θα πρόκειται για παγκόσμια δικτατορία!!!Ο "επιστημονικός" σύμβουλος  προτείνει ακόμη να θεσμοθετηθεί το καθεστώς τηςυποχρεωτικής άδειας για κάθε γεννηση, τηςυποχρεωτικής έκτρωσης για τα "παράνομα" έμβρυα ακόμη και της βρεφοκτονίας για τα "παράνομα" γεννηθέντα βρέφη (!!!) 

Και αυτός ο ανεκδιήγητος υπερ-χιτλερικός γενοκτόνος εκπροσωπεί επίσημα τον Ο Μπάμα και τον Λευκό Οίκο!
Δεν νομίζουμε ότι θα πρέπει πλέον να αναρωτιόμαστε που στοχεύει η νέα τάξη πραγμάτων!Στοχεύει σε μια ελίτ 1-2 εκατομμυρίων αρχόντων και σε 1 δις σκλάβων που θα δουλεύουν γι αυτούς!!!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/01/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: