Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2013

Το δικαιούχο κράτος ...παραιτείται αμετάκλητα!

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια φρικτή ατζέντα υποδούλωσης, η οποία τρέχει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.


Γράφει η Σοφία

Αν πρόκειται να απαιτήσουμε και να προκαλέσουμε μια αλλαγή για να αποτινάξουμε την τυραννία που εφαρμόζεται μέσω του τραπεζικού συστήματος θα πρέπει να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει.
Θα πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων ο τρόπος που δημιουργείται το χρήμα ή αυτό που περνάει ως χρήμα.

Αν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ρωτούσε κάποιος τον μέσο πολίτη πώς δημιουργούνται τα χρήματα θα έπαιρνε μια αόριστη απάντηση ότι το κανονίζει η κυβέρνηση.

Αλλά δεν ήταν ποτέ έτσι. Ο δημιουργός του χρήματος είναι ιδιωτικές τράπεζες, που αν αρχίσεις να κάνεις έρευνα θα ανακαλύψεις ότι ανήκουν σ’ ένα συγκεκριμένο δίκτυο ανθρώπων με διαφορετικά ονόματα.

Οι ιδιωτικές τράπεζες δημιουργούν χρήμα στην κυριολεξία από κοπανιστό αέρα! Και μετά ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ στις κυβερνήσεις με τόκο!!!! Και αυτό αποκαλείται πίστωση!!!
Και αυτόν τον τόκο οι κυβερνήσεις τον δίνουν να τον πληρώσουν οι πολίτες μέσω της φορολογίας.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι κυβερνήσεις περνάνε νομοθεσίες που δίνουν στις τράπεζες την δυνατότητα να δανείζουν με μηδαμινά αποθεματικά, ποσά μέχρι και 10 φόρες πάνω από τα αποθεματικά τους. Φυσικά με τόκο!

Για αυτό και είναι πολύ βολικό για αυτές και προωθείται σθεναρά, να μην υπάρχει καν ρευστό χρήμα, αλλά μόνο ηλεκτρονικό. Ψηφιακές μονάδες χωρίς αντίκρισμα και χωρίς κανέναν έλεγχο. Επί των οποίων φυσικά θα πληρώνεις και τόκο.

Τώρα έρχεται το ερώτημα γιατί οι κυβερνήσεις που φτιάχνουν τους νόμους δεν φτιάχνουν δικό τους νόμισμα ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ και δεν το κυκλοφορούν, ώστε να κάνει τη δουλειά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνει ως μονάδα ανταλλαγής;

Αν κάποιος αρχίσει να ψάχνει γιατί γίνεται αυτό θα αρχίσει να ανακαλύπτει ότι το δίκτυο ανθρώπων που εμφανίζεται με διαφορετικά ονόματα και το οποίο ελέγχει τις τράπεζες, ελέγχει και χειραγωγεί και τις κυβερνήσεις! (Αν ακούς παντού Ροθτσιλντ ή Ροκφέλερ στο τέλος θα το καταλάβεις, ενώ αν όμως ακούς Σόρος, Κρούγκμαν, Κοέν, Μπόλτον, Άκερμαν, νομίζεις ότι είναι άσχετοι μεταξύ τους. Όπως ο Νίκος Παπανδρέου με τον κουμπάρο του τον Βαρουφάκη, αν κανείς δεν σου πει ότι είνει κουμπάροι, ή Στουρνάρας με τον Παπαντωνίου που είναι ο νονός της κόρης του Στουρνάρα ή όλοι οι άλλοι που φαίνονται άσχετοι)

Αν κάποιος πάρει ένα δάνειο 40.000 ευρώ από μια τράπεζα του το περνάνε στο βιβλιάριο κι αρχίζουν να τρέχουν οι τόκοι.

Όταν ο άνθρωπος που πήρε το δάνειο πάει να το αποπληρώσει θα δώσει τις 40.000 ευρώ συν τους τόκους που ζητά η τράπεζα.

Αν δώσει απ’ αυτά 20.000 για ένα αυτοκίνητο κι ο πωλητής του αυτοκινήτου τα καταθέσει στην δική του τράπεζα, αυτή μπορεί με αυτά καβάντζα να δώσει δάνειο, με τους τόκους φυσικά, μέχρι και 10 φόρες πάνω από το ποσόν. Αν λοιπόν ακολουθήσουμε αυτό το πρώτο δάνειο των 40.000 ευρώ μέσα στο διατραπεζικό σύστημα θα το δούμε να παράγει από το απόλυτο τίποτα ιλιγγιώδη ποσά, καθώς θα κατατίθενται μέρη του σε άλλες τράπεζες κι αυτές θα τα χρησιμοποιούν για να δανείζουν δάνεια επί δανείων με τόκους, επ’ άπειρον.

Αλλά εδώ γίνεται αντιληπτή άλλη μία απάτη με δόλο μέσα στην ήδη υπάρχουσα απάτη.
Αυτό το ψεύτικο χρήμα, το ηλεκτρονικό, οι ψηφιακές μονάδες στον υπολογιστή, έστω και θεωρητικά, ιδεατά, υπάρχουν ως σύλληψη!

ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ δηλ. ΩΣ ΧΡΗΜΑ!!!!!

Άρα όλα τα χρήματα που υπάρχουν στην κυκλοφορία, είτε σε ψηφιακή είτε σε ρευστή μορφή ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ!

ΑΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

Μ’ αυτόν τον τρόπο οι τράπεζες, που δεν παράγουν ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ, κάνουν κατασχέσεις και βάζουν στο χέρι πραγματικό πλούτο, ΣΠΙΤΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Και τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρώπης γίνεται το μεγάλο πείραμα.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ!!!!

Το δίκτυο που ελέγχει τους δανειστές έχει φροντίσει να εγκαταστήσει με την συγκατάθεση των χρησίμων ψηφοφόρων μπεεε στις καίριες θέσεις κυβέρνησης κι αντιπολίτευσης τα κατάλληλα άτομα για να κάνουν αυτό:


Στις 10/10/11 Ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός, Σαμαράς, σε ομιλία του στα κομματικά όργανα δήλωνε. “ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ”.

Τον κοινό στόχο της πολιτικής των “δανειστών” και των συμπολιτευομένων της αντιπολίτευσης τον διαβάζετε στην ανωτέρω δημοσίευση της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως.

Για να έχουμε όλοι ξέκαθαρα στο νου μας ότι ένας πρωθυπουργός που παίρνει ψηφιακό δάνειο από το ΔΝΤ, ένας επόμενος πρωθουπουργός κάτοχος πτυχίου οικονομολόγου του Χάρβαρντ κι ένας αρχηγός σημερινής αντιπολίτευσης που δηλώνουν “Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ως προς την δυνατότητα αποπληρωμής χρεών που είναι καταδολιευμένα αλλά και που έχουν σχεδιαστεί ωστε να μην υπάρχει ως δημιουγία το χρήμα για να πληρωθούν, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ

Για να τελειώσουν όλα αυτά όχι μόνο πρέπει να αλλάξουμε ηγεσία συλλήβδην.
Πρέπει να πάρουμε την ευθύνη μας για όσα επιτρέψαμε να συμβούν επειδή θέλαμε να ασχοληθεί κάποιος άλλος και νομίζαμε ότι η δουλειά μας είναι να δίνουμε λευκή επιταγή μέσω ψήφου κι ότι ημασταν πολύ λιγοι για να ξέρουμε και να ζητάμε. Ενώ ο οικονομολόγος του χάρβαρντ που ξέρει μας πρόκοψε…

Πρέπει να αναθεωρήσουμε τι εννοούμε κυβέρνηση σ’ αυτήν την χώρα, τι της επιτρέπουμε να κάνει και τι όχι και πρέπει να απαγορεύσουμε πλέον σε κυβερνήσεις να δανείζονται από ιδιωτικές τράπεζες επί ποινή καρατόμησης

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΡΕΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΚΑ.

 Πηγή



Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2013/01/blog-post_7171.html#ixzz2HkT5HzfC
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια: