Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2013

Η Τρομοκρατια δεν δημοκρατειται

Το γνωστο κλισε απαγγελουν μερες τωρα τα παπαγαλακια των μιντια,το ειπε με πολυ σοβαρο υφος και ο αρχηγος του ενος εκ των κλεφτοκομματων που αυτη την εποχη εχει την τυχη να τρομοκρατει τον λαο και τους βουλευτες του οι οποιοι ψηφιζουν οτι ερθει στην βουλη......παραδειγμα την παραιτηση της χωρας απο καθε δικαιωμα να αμυνθει σε απαιτησεις των δανειστων της.

Ολοι αυτοι θεωρουν την χωρα δεκαετιες τωρα σαν χωραφι τους,οργωνουν και σπερνουν την διχονοια,την δυσωδια,την διαφθορα,και ολα αυτα τα ονομαζουν δημοκρατια,μια δικη τους δημοκρατια,σαν την βουλευτικη τους ασυλια ενα πραγμα,μια δημοκρατια που τους προστατευει απο το να βρισκονται σημερα ολοι τους ομαδικα σε κελλια φυλακων περιμενοντας την θανατικη τους καταδικη.

Φυσικα ξερουν.... οτι απευθυνονται σε εναν ηλιθιο λαο αλλοιως δεν θα τολμουσαν να εχουν τετοιο θρασσος,να εχουν μπει στα σπιτια μας να μας εχουν κατακλεψει,να ξεπουλανε την περιουσια μας και συγχρονως να μιλανε για δημοκρατια.

Την ζουμε την δημοκρατια τους,καθημερινα,στις ουρες εξω απο το ταμειο ανεργιας,την ζουν οι οικογενειες που επιβιωνουν με ελαχιστα,την ζουν οι συνταξιουχοι,οι ωρομισθιοι,την ζουν οι ασθενεις και τα στρωματα του λαου με ελαχιστες οικονομικες δυνατοτητες.

Για ολους αυτους δεν υπαρχει αυτη η δημοκρατια,υπαρχει ο τρομος οτι δεν θα εχουν να φανε η να πληρωσουν ολα τα παρανομα χαρατσια που τους επιβαλει ο μποτοξαρισμενος υπουργος των οικονομικων της δημοκρατιας τους.

Λεφτα υπαρχουν,και φαινεται,απο τα δανεια που δινονται σε κατεστραμενα μεσα μαζικης ενημερωσης την ωρα που καθε μερα κλεινουν δεκαδες επιχειρησεις απο ελλειψη ρευστου,η χουντα φροντιζει μονο αυτους που την φροντιζουν,ποιος θα απαγγελει καθε βραδυ μονολογους χωρις αντιλογο αν κλεισει το μεγκα?
Που θα βρουν Τρεμη και Πρετεντερη να λενε επι χρονια ποσο καλο ειναι το μνημονιο?

Δεν τρομοκρατειται ο τυπος η η δημοκρατια....συμφωνω,αλλα μιλαμε για τον ανεξαρτητο τυπο και την πραγματικη δημοκρατια.

Οχι για την παρωδια που ζουμε καθημερινα με τους Γκαιμπελισκους της τηλεορασης η τους ανικανους και ανεπαγγελτους οι οποιοι προσπαθουν να φανουν σαν σωτηρες της χωρας οταν ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ξεβρακωτοι.....

Και ακομα χειροτερα....χεσμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: