Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013

Η ανοχή πρέπει να έχει όριο

Αντί να συστρατευόμαστε κατά τής απεργίας του
Μετρό, ας συστρατευθούμε υπέρ της Γενικής Παράλυσης 

Αυτή την στιγμή γίνεται σύσκεψη από τις κατοχικές δυνάμεις του Σαμαρά για το πώς θα σταματήσει η απεργία των εργαζομένων του Μετρό και πριν αρχίσετε μερικοί από εσάς τα εγωιστικά σας περι της δυσκολίας μετακίνησής σας, σκεφτείτε τις συνθήκες εργασίας της συγκεκριμένης κατηγορίας εργαζομένων που κάνουν να δουν τον ήλιο εως και 15 ώρες, και αυτό αν τον δουν, διότι τον χειμώνα ίσως μερικοί να μην τον βλέπουν κιόλας λόγω ωραρίων... 

Αντί λοιπόν να συστρατευόμαστε κατά της απεργίας του Μετρό ας συστρατευθούμε υπέρ της Γενικής Παράλυσης και αυτό γιατί η ανοχή πρέπει να έχει όριοΤον Απρίλιο, Συμπολίτες μου, να περιμένετε μεγάλη πίεση απο την διεφθαρμένη τρόικα για νέα μέτρα. Και ως συνήθως, η κυβέρνηση θα υποκύψει υπό τον φόβο της πτώχευσης. 

Κρίμα, Έλληνες… Σας είχα πάντα ανθρώπους με τσαγανό και όχι τουρκόσπορους ραγιάδες... Ίσως η κυρία Αρβελέρ έχει δίκιο όταν λέει ότι είμαστε λαός με αλύτρωτη πατρίδα, ίσως γι’ αυτό να νομίζουμε ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε ώς υπόδουλοι ραγιάδες. 

Και σταματήστε πια αυτόν τον διαχωρισμό - δεν ωφελεί. Ας γίνουμε σαν το γαλατικό χωριό του Αστερίξ, ας νικήσουμε τους Ρωμαίους και μετά ας πλακωθούμε και μεταξύ μας. Προέχουν οι Ρωμαίοι όμως... Προέχουν οι Ρωμαίοι. 
http://kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: