Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013

Η τρομοκρατια στην κυβερνηση

Μεγαλο ενδιαφερον εδειξε η τρομοκρατικη οργανωση που κυβερναει για την απεργια στο μετρό,συσκεψεις επι συσκεψεων και τελικα αποφασιστηκε η επιταξη των απεργων.

Το ιδιο κυνηγητο κανουν και στους εγκληματιες φιλους τους τυπου Χριστοφορακος και Καραβελας,το ιδιο εκαναν με τους φοροφυγαδες της Λιστας Λαγκαρντ.

Πρεπει να καταλαβουμε οτι η μειοψηφια που κυβερναει,διοτι μειοψηφια ειναι,με δωρο 50 εδρες λογω του παρανομου εκλογικου νομου,δεν ενδιαφερεται για τον λαο,αντιθετα θελει να τον φτωχυνει οσο γινεται περισσοτερο,χωρις διακρισεις,μονη διακριση θα ειναι αυτοι,αυτοι οι γελοιοι δεν θα χασουν τιποτα,θα ειναι αφεντες και βασιλιαδες με τους μισθους τους που μηνιαια θα φτανουν τον ετησιο των εργαζομενων .

Δεν μπορει να κανει διακρισεις ο τρομοκρατης διοικητης της προδοτικης κυβερνησης,τα μμμ ανηκουν στον λαο....και η Ελλαδα στον λαο ανηκει,την ξεπουλαει ομως χωρις να εχει καμια εξουσιοδοτηση για αυτο.

Τον ενοχλει που δεν εχει ο εργαζομενος λαος......μεσο να μετακινηθει,δεν τον ενοχλει που δεν εχει δουλεια,φαγητο,δικαιωματα,ασφαλεια,μονο αυτο τον ενοχλει.

Μας κυβερνανε συμμοριες,η συμμορια του Βενιζελου που αν πει οχι σε οποιαδηποτε αποφαση θα καταληξει σε εξεταστικη επιτροπη και αμεσα στον Κορυδαλλο,ετσι λεει ναι σε ολα,μας κυβερναει η συμμορια του αριστερου Κουβελη που σε ολα διαφωνει αλλα κανει την τυφλη παπια.

Και κυριοτερα...μας κυβερναει ο υποδουλος της Μερκελ,αυτος που στο εξωτερικο παει με το κωλο και σε εμας κανει τον μαγκα,ο γκομενος της Βισση,ο αοματος κυβερνητης.

'Ποσο ακομα θα τους προστατευει η βουλευτικη τους ασυλια>?

Δεν υπάρχουν σχόλια: