Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

Το μεγαλο μας Τσιρκο


Τιτλος παλαιας θετρικης παραστασης επι χουντας,ναι ξερω τι θα πειτε,ζουσα και επι χουντας μικρος μεν αλλα κατι θυμαμαι,αλλα και τιτλος της συγχρονης καταστασης στην Ελλαδα.
Μισο λεπτο....
Ναααα ρε ηλιθιε....
Συγνωμη μολις ειδα στην τηλεοραση τον γελοιο υπουργο δημοσιων σχεσεων,και του εριξα μια διπλη μουτζα.
Λοιπον παλι στο θεμα μας....

Περαστε λοιπον να δειτε το τσιρκο μας στην πρωτη κλουβα ο λαος,κρατιεται απο τα καγκελα ανημπορος να αντιδρασει εξάλλου σε δημοκρατιες τι αντιδραση να εχει?Στην χουντα...αντε παλι την αναφερω ηξερες ποιος ειναι απεναντι σου τωρα ειμαστε ελευθεροι.....πολιορκημενοι ομως.

Στην δευτερη κλουβα η οποια ειναι λιμνουλα και βραχακια δειτε τους πολιτικους μας,μισοι απο αυτους κανουν μπανιο στον βουρκο και οι υπολοιποι τρωνε φαγητο που τους δινουν οι θεατες,ετσι και αλλοιως παντα ετσι εκαναν απο μονοι τους να βγαλουν το προς το ζειν δεν εχουν καταφερει ποτε.

Στο τριτο κλουβι τα δικαιωματα μας,εργασιακα,υγειας,παιδειας,συνταξιουχοι πεινασμενοι,ρακενδυτοι ζητιανοι που επειδη δεν τους φτανει η συνταξη τους αφηνονται ελευθεροι να πουλανε λαχεια με κληρωση και δωρο ενα κοματι ψωμι.

Στο τεταρτο τεραστιο χωρο εχουν αφεθει ελευθερες ολες οι προεκλογικες υποσχεσεις των πολιτικων,οσοι προλαβετε να τις δειτε δεν ζουν πολυ οποτε ειναι απαραιτητο να κλεισετε θεση γιατι ειναι πολλοι σε αναμονη.

Στον πεμπτο κλειστο και αδιαφανη χωρο εχουν μαζευτει ολες οι κλοπες δημοσιου χρηματος,ολοι οι χρηματισμοι δημοσιων προσωπων,οι εξεταστικες στην Βουλη που δεν εβγαλαν ποτε ενα κοινο πορισμα,οι μιζες,τα ομολογα,τα φακελλακια.
Εδω πορτιερης που κραταει τον χωρο κλειστο ειναι ο πρωην γραμματεας του υπουργειου πολιτισμου και καθαριστρια η πρωην και μονη απο ολους φυλακισμενη φιλη του.

Στον επομενο χωρο αν και εχουν πεθανει θα δειτε ολες τις ελπιδες,τις προσμονες,και τα ονειρα ενος λαου που πιστεψε οτι ολοι αυτοι στο δευτερο κλουβι νοιαζονται για αυτον και τελικα απογοητευτηκε.

Στην εξοδο απο το μεγαλο μας τσιρκο μην ξεχασετε να παρετε μαζι σας τα εντυπα του προυπολογισμου των τελευταιων 35 ετων,καθως και τις συλλογικες συμβασεις εργασιας που
δειχνουν οτι αυτο το τσιρκο ειναι αξιο αποριας που υπαρχει ακομη σε λειτουργια.
Το ποσο απο την εισοδο που θα πληρωσετε θα διατεθει για την αποκτηση απο τους πολιτικους κατοικιας διοτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν ακομη συμπληρωσει την 51 κατοικια στο ποθεν εσχες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: