Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2009

Ψηφιστε μας Ψηφιστε μας

Εντονη ειναι η εκλογολογια τις τελευταιες ημερες,παλι οι αγαπημενοι μας πολιτικοι θα παρουν τους δρομους και θα μας χαιρετανε και θα μας λενε οτι ολα τα προβληματα μας θα λυθουν δια μαγειας αμεσως μετα τις εκλογες,μονος ορος για να γινει αυτο ειναι να ψηφισουμε τους ιδιους και το κομμα τους και οχι το αντιθετο κομμα.
Η καθημερινοτητα του πολιτη θα παιζει παντου,ολοι θα θελουν να μας την κανουν καλυτερη και θα ξεχασουν οτι ετσι οπως εχει γινει αποκλειστικα υπαιτιοι ειναι ολοι αυτοι που ολο λενε οτι θα την καλυτερεψουν.
Το μαυρο χαλι της οικονομιας θα το λυσουν αυτοματα και φυσικα αυτο εως οτου τους ψηφισουμε γιατι μετα η γη θα ειναι τοσο καμενη οσο και στην ανατολικη Αττικη και θα παρει χρονια και δεκαετιες για να πρασινισει.
Η επιθεση λοιπον της ανικανοτητας θα ειναι συνεχης και ολοι θα απολογουνται,ιδιαιτερα οι της κυβερνητικης παραταξης για τα σκανδαλα και την αφορητη κλοπη του δημοσιου χρηματος,θα μας πουν για την παταξη της φοροδιαφυγης...εδω εχουμε πει απο παλαιοτερο σχολιο οτι γελαμε αφορητα με πονους σε ολο το σωμα....και το κυριοτερο που θα μας πουν ειναι οτι ειναι εθνικη αναγκη αυτες οι εκλογες.

Μεγαλοι χαμενοι οσοι δεν εχουν καταφερει να κατσικωθουν στον σβερκο μας δυο τετραετιες,αυτοι συνταξη δεν παιρνουν,ολοι οι υπολοιποι και να μην ξαναβγουν το μονο κακο που θα παθουν ειναι οτι θα χασουν τις παρεες τους που πινουν καφεδουλη στο μπαρ της βουλης.

Και εμεις σαν οπως παντοτε ηλιθιοι θα παμε να ψηφισουμε γιατι θα ακουσουμε τις συμβουλες της τηλεορασης που θα μας λεει οτι δεν ειναι λυση η αποχη και η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα,αδιεξοδα δεν εχει για αυτους οχι για εμας.

Και θα ελθουν σαν σωτηρες οι επομενοι που ηδη ραβουν κουστουμια με μεγαλυτερες τσεπες για να χωρανε οι μιζες,και θα παει ο καθε κουρασμενος σπιτι του με μονη αναμνηση τις τεραστιες καταστροφες που ζησαμε και την απολυτη οικονομικη καταπτωση που ζουμε.

Υπαρχει καλυτερη Ελλαδα για τους Βουλευτες μονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: