Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2009

Μυρωδιες στην φυση

Καλυτερα την ειδα σημερα στο επισκεπτηριο,ακουσα τα παραπονα της,στεναχωρημενη που την πηγα εκει μου ειπε οτι ειναι,και εγω θα ημουν αν με πηγαιναν εκει.
Της ειπα να κανει υπομονη να τελειωσουν οι εξετασεις της και να μας δωσουν θεραπεια και μετα να γυρισουμε σπιτι.
Μεσα στο κτηριο δεν μπορεσα να μπω,οι μυρωδιες ηταν απιστευτες,φυσικες ανθρωπινες μυρωδιες που ομως στα σπιτια μας δεν θα τις ανεχομαστε ουτε δευτερολεπτο.
Την πηρα και καθησαμε σε ενα παγκακι στον κηπο,ωραιος κηπος μυριζε η φυση,το πρασινο,απο την γωνια φαινοταν η ανω Ηλιουπολη και ο Υμητος.
Να καθεσαι εξω της ειπα μεσα δεν αντεχεται,κανε υπομονη να τελειωσουμε να φυγουμε,να ερχεσαι στους εξωτερικους γιατρους οποτε κλεινουμε ραντεβου,τι δουλεια ειναι αυτη να τρεχουμε σε τετοια μερη?
Της πηγα τα μπισκοτα που της αρεσουν,φερε μου και αλλα ειπε,και νερο εδω σιχαινομαι,αυριο παλι θα σου φερω οτι θες απαντησα.
Σκεφτομαι....κοινη λογικη δεν υπαρχει πουθενα σε αυτο το κρατος ωστε να μοιραζονται οι ασθενεις σε δωματια αναλογα με την παθηση τους?
Ολοι εκει αλλαλουμ κι απανω τουρλα και οι μυρωδιες......αποσμητικα ρε παιδια αποσμητικα πως να κοιμηθει καποιος με τετοια βρωμα.
Απαπαπαπα οτι και να γινει στο μελλον δεν την ξαναπαω σε νοσοκομειο καλυτερα να την αφησω να πεθανει μια ωρα αρχιτερα.

Α ρε πουστη υπουργε δημοσιων σχεσεων να σε ειχα μπροστα μου,χωρις σεκιουριταδες ομως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: