Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2009

Λογια κενα


Πολλες φορες ακουγοντας προβληματα αλλων ανθρωπων λεμε διαφορα λογια παρηγοριας η συμβουλες,τις περισσοτερες απο αυτες τις φορες για να μην πω ολες τα λογια μας ειναι κενα γιατι κανεις δεν μπορει να νοιωσει ενα προβλημα εκτος απο αυτον που το βιωνει.

Μιλανε πολλοι και παντου για την ανεργια,και εγω οταν εργαζομουν ακουγα για γνωστους που ηταν ανεργοι,καποιο λογο παρηγοριας θα εβρισκα να πω,οπως"θα βρεις κατι,μην ανησυχεις κλπ"λογια κενα παντα,αν και υπηρξαν φορες που σαν ομαδα βρηκαμε δουλεια σε γνωστους μας στο πολυκαταστημα φυσικα οποτε μπορεσαμε το καναμε.

Η ανεργια τωρα που την ζω ειναι πολυ οδυνηρη,νοιωθω αχρηστος,νοιωθω να μην ανηκω πουθενα,με αγχωνει,με πληγωνει δεν την αντεχω.
Και οσο και να μου λενε να κανω υπομονη,λογια κενα ειναι ολα αυτα για μενα.

Εχοντας να υποστηριξω και ενα αλλο ατομο που παιρνει μια μικρη συνταξη ειναι ακομη δυσκολοτερο να το αντιμετωπισω,βιογραφικα πανε και ερχονται,απαντηση ομως ακομη καμια.

Συντομα πρεπει να παρω δυσκολες αποφασεις για μενα,για το μελλον που μπορει να υπαρξει η μπορει να σταματησει,δεν εχω κουραγιο να πολεμαω χωρις οπλα,τελικα μονο με χρηματα μπορεις να εχεις οσα δεν σου δινουν οι αλλοι,δικαιοσυνη,αξιοπρεπεια,εργασια.

Λογια κενα οι συμβουλες των αλλων,πως ενας που τρωει μπορει να καταλαβει καποιον που πολεμαει να τα βγαλει περα?
Δυσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: