Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

Προεκλογικες ομιλιες


Και βγαινουν στα μπαλκονια ολοι αυτοι που κυβερνησαν ολα τα 35 χρονια της Ελληνικης Δημοκρατιας,βγαινουν και στα καναλια τοσο ξεδιαντροπα και μιλανε.
Υποσχεσεις που εχουν χιλιοειπωθει,λογια που εχουν χιλιοακουστει,να πορωσουν τους οπαδους,εξ'αλλου σαν ματς τις βλεπουν τις εκλογες.
Και ειμαστε οπαδοι και οχι πολιτες,ποιος ευρωπαιος η εστω πολιτισμενος και σκεπτομενος ανθρωπος θα πηγαινε σε τετοια συγκεντρωση,να ακουσει τις υποσχεσεις καποιου που επι πεντε χρονια αδιαφορησε τελειως για καθε Ελληνα,που καλυψε πληρως τους κολλητους του,και αυτοι οργωσαν και κατακλεψαν την χωρα?

Και ξεδιαντροπα λενε οτι δεν υπαρχουν αποδειξεις για ολα αυτα,πως ολα πηγαν στον εισαγγελεα,και ας αφησαν τους υποπτους να το σκασουν στο εξωτερικο,και ας απεκλεισαν την διενεργεια εξεταστικης στην βουλη για τον Παυλιδη,και για το Βατοπαιδι,και ας εκαναν τεραστιες περιουσιες πολλοι απο τους υπουργους.

Και δεν εννοω οτι οι αλλοι ειναι αγγελοι,περιμενουν στην γωνια,τριβουν τα χερια τους,ακονιζουν τις μασελες τους,ωρα για φαι σκεφτονται.

Και θα ερθουν με σημαιες και λαβαρα,με υποσχεσεις για καλυτερες ημερες,για εκεινους ομως οχι για εμας.

Ποιοι πανε λοιπον στις προεκλογικες συγκεντρωσεις?Ποσο τυφλος και κουφος μπορει να ειναι καποιος?
Ποιοι πιστευουν οσα υποσχονται στις τηλεορασεις?
Την επομενη των εκλογων θα αποκαλυφθει το τεραστιο ψεμμα και εμεις σαν ηλιθιοι θα αναρωτιομαστε τι λαθος καναμε παλι.

Και περασε η γενια μου,και θα περασουν και οι επομενες,και το μονο που θα μας νοιαζει γιατι αυτο μας μαθαινουν θα ειναι ποιος πολιτικος κουναει καλυτερα τα χερια του και ποιος ξερει να μιλαει καλυτερα απο τον αντιπαλο του.

Ας ψηφιζαμε εναν κουλο και μουγγο ρε γαμοτο αρκει να ενδιαφεροταν για τον λαο και οχι για τους φιλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: