Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2009

Χαμενα χρηματα

Τωρα που τον περισσοτερο χρονο μου τον περναω στο σπιτι εχω και τον καιρο να δω τηλεοραση,και η διαπιστωση μου ειναι τοσο ασχημη που θα προτιμουσα να εργαζομαι και να μην υποφερω αυτο το χαλι που επικρατει.
Πρωινα προγραμματα δεν βλεπω γιατι κοιμαμαι,οταν ξυπναω βλεπω ολα τα προιοντα για την ομορφια που χρειαζεται η σημερινη γυναικα,τα χτενισματα,τα ζωδια,λιγο απο ειδησεις στην νετ,σε αλλα καναλια μαγειρευουν φαγητα που για να τα μαγειρεψεις πρεπει να κερδιζεις διπλασια απο τον σημερινο μισθο και ολα αυτα μεσα στην χαρα και στο κεφι.
Αργοτερα αφου παω για ψωνια η στο νοσοκομειο,αρχιζει το ρεσιταλ κουτσομπολιου που κραταει ωρες και ωρες,κακοηθειες,ρεζιλικια,ξεφτυλισματα ολα μαζι σε ενα μπλεντερ παλι με χαρα και κεφι.
Οταν με παιρνει ο υπνος το απογευμα αρχιζουν τα σηριαλ στα καναλια και το σεναριο παει ως εξης....
Ο Παυλος ειναι δικος μου οτι και να κανεις δεν θα μπορεσεις να το αλλαξεις αυτο,λεει η μια....
Ξερω εμαθες οτι εγινε προεδρος και επεσες σαν λυκος επανω του να τον αρπαξεις λεει η αλλη....
Αφου λοιπον βριζονται ευγενικα φευγει η μια εχοντας μαγνητοφωνησει την συνομιλια τους.

Και ολα αυτα που συμβαινουν σε σπιτια τεραστια με ατομα που δεν εργαζονται και εχουν ολο τον χρονο να δολοπλοκησουν και να φανε πρωινα στον κηπο οπως ολοι οι Ελληνες αλλωστε.
Και καταριεμε που εδωσα 800 ευρω περισυ να παρω μια νεα τηλεοραση και ξεχασα οτι η συσκευη μπορει να εχει ομορφα χρωματα αλλα δεν μπορει να κανει τα προγραμματα που παιζει καλυτερα.

Χαμενα χρηματα λοιπον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: