Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2009

Kυριοι Επτωχευσαμεν

Με ωραια λογια μας λενε απο παντου οτι το ελλειμα εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο που επι χρονια θα πληρωνουμε και δεν θα ξεχρεωνουμε ποτε.
Η Ευρωπαικη Ενωση μας ξεφτυλιζει λεκτικα,μας ζηταει σκληροτερα μετρα,και εμεις δεν ξερουμε απο που να κρυφτουμε.
Οι ανεργοι σε λιγο καιρο θα στοιβαζονται περιμενοντας ενα πιατο φαι,καταργουνται και τα stage στο δημοσιο και αλοιμονο σε οσους βρεθουν χωρις τα ελαχιστα που παιρνουν.
Η αγορα ειναι νεκρη,και φετος μαλλον θα αρχισουν οι εκπτωσεις απο τον Νοεμβριο οπως και περισυ,χαρας ευαγγελιο για οσους εχουν να ψωνισουν γιατι οι υπολοιποι και ετσι και αλλοιως δεν αγοραζαν τιποτα.
Και η ερωτηση ειναι"που πηγαν τα λεφτα?".
Και δεν την εχω κανει εγω αυτην την ερωτηση,την απαντηση ομως θα την μαθουμε ποτε?
Και ερωτηση νουμερο δυο,γιατι ποτε δεν εχει τιμωρηθει κανεις σε αυτην την χωρα?
Και παλι δεν ξερουμε ποιος μπορει να απαντησει και εδω.
Μας καταντησανε ζητιανους στην Ευρωπη,πανε οι υποσχεσεις για συγκλιση μισθων,για καλυτερες μερες,για το"υπαρχει καλυτερη Ελλαδα και την θελουμε"και αλλα ηλιθια συνθηματα κομματων σε κωμα.
Και ενω τα καναλια ολη μερα ασχολουνται με το ποια εκανε μεγαλυτερα βυζια,και ποιος θα γινει αρχηγος στο κομμα που μας εφερε ως εδω,οχι οτι το αλλο κομμα μας ειχε αφησει καλυτερα το 04,εμεις κοιταμε το χαλι μας και αναρωτιομαστε που θα βγαλει αυτη η κατασταση αν δεν μπορεσουν και αυτοι που κυβερνανε τωρα να κανουν κατι.
Ο Καραμανλης μας δηλωσε οτι εκανε την αυτοκριτικη του,εμεις ποτε και ποσο αργα για αυτην την χωρα θα κανουμε την δικη μας?

1 σχόλιο:

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Αναρωτιέμαι τι είναι χειρoτερο. Τα ΨΕΜΑΤΑ και οι ΑΛΧΗMΕΙΕΣ ανικaνων πολιτικών ή ηΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ του Προβόπουλου?
Αυτός ο ¨κύριος" ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ???
Ξέρει κανείς να μας πεί???