Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2009

Επιθεσεις

Καθε φορα που το www.press-gr.blogspot.com/2009/10/blog-post_6749.html
δημοσιευει καποιες απο τις αναρτησεις μου,δημοσιευσε και την πιο κατω,τοτε δεχομαι ενα σωρο επιθεσεις απο ανωνυμους που με τον εναν η τον αλλον τροπο δειχνουν την αντιθεση τους με αυτα που γραφω.
Πολλοι ισως θεωρουν οτι υποστηριζω ενα απο τα δυο κομματα και αυτο ειναι λαθος γιατι δεν εχω ψηφισει ποτε κανενα απο αυτα τα κομματα.

Δεν εννοουσα πιο κατω οτι η δικτατορια ηταν καλυτερη απο το πολιτευμα που εχουμε σημερα,αυτο που ειπα ειναι οτι δεν αξιζαμε να εχουμε οσα εχουν συμβει εως σημερα απο την ημερα της μεταπολιτευσης.
Πολλοι μιλανε για τους αγωνιστες που φυλακιστηκαν για να εχουμε εμεις σημερα Δημοκρατια δεν πιστευω ειλικρινα οτι και αυτοι αν ηξεραν τι θα συμβει θα ηταν περηφανοι που εχασαν την ζωη τους για αυτο.

Μιλησα για ανθρωπους που εχασαν την ζωη τους απο το 74 και μετα,πολλοι που εχουν γεννηθει μετα απο εκεινη την εποχη δεν ξερουν οτι υπηρξαν ατομα αθωα που σκοτωθηκαν σε διαδηλωσεις,δεν εννοουσα οτι επεσαν κατω απο τις ιδιες συνθηκες.

Και ποιος ξεχναει το ξυλο που εφαγαν οι συνταξιουχοι πηγαινοντας να διαμαρτυρηθουν για τις πενιχρες συνταξεις τους,ποσο ξυλο εχουν φαει φοιτητες,εργαζομενοι,ποιος ξεχναει τι εγινε περισυ τον Δεκεμβριο στην Αθηνα.

Οπως και να εχει,δεν ξερω αν ειμαι απολυτος η οχι,εγω τουλαχιστον περιμενα κατι περισσοτερο απο αυτο που εχουμε,περιμενα κατι ωριμοτερο,κατι με οραμα,αυτο που εχω ζησει ειναι μια αλλαζονεια απο ολους,μια αδιαφορια στα καθημερινα προβληματα των πολιτων,μια καταστροφη του περιβαλλοντος,ενα τεραστιο χρεος που θα το πληρωσει ο λαος χωρις να το εχει δημιουργησει εκεινος.

Την Κυριακη θα ξερουμε ποιος θα μας κυβερνησει,δεν πιστευω οτι θα δουμε κατι καλυτερο,ο καθενας ας ψηφισει οπως πιστευει,εμεις τελικα θα λουστουμε ολα τα λαθη μας,οι πολιτικοι ζουν και βασιλευουν,αλοιμονο απο εμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: