Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2009

Εφημεριδεεεεεες

Ενα αστειο τροπο για να προμοταρουν τις πωλησεις τους εχουν βρει καποιες εφημεριδες.Μετα τα 10 ντι-βι-ντι ανα εφημεριδα,τα καινουργια και παλια σι-ντι,τα βιβλια,τα καλλυντικα,και τα αλλα διαφορα αχρηστα ειδη που δινουν,τωρα δινουν με καθε εφημεριδα και ενα κουπονι 4 ευρω να αγορασουμε οτι θελουμε απο το σουπερ-μαρκετ.

Αν αφαιρεσουμε το 1.50 που κοστιζει η εφημεριδα μας απομενει το πολυ σεβαστο ποσον των 2.50 ευρω με το οποιο μπορουμε ολοι μας να παμε στο κοντινο σουπερ-μαρκετ και να γεμισουμε τις πλαστικες του τσαντες με οτι τραβαει η ορεξη μας.

Εχουμε μια ταση προς την γελοιοτητα σε αυτη την χωρα αλλα τωρα με αυτην την προωθητικη ενεργεια των εφημεριδων φτασαμε στο απογειο.

Και ξαφνιαζεσαι μπαινοντας στα καταστηματα αυτα να βλεπεις χιλιαδες κοσμο καθε ηλικιας να γεμιζει τις τσαντες του με οτι λογης προιοντα,χαρουμενοι να πηγαινουν στο ταμειο και να πληρωνουν με κουπονια.

Ειναι για να συνηθησουμε μιας και στο μελλον μονο ετσι θα μπορουμε να ψωνιζουμε εμεις οι Ελληνες με μισθους της πεινας και με επιδοματα ανεργιας.

Για οσους δεν παιρνουν καν επιδομα ανεργιας οπως θα κανουν σε λιγο καιρο οι απολυμενοι απο τα σταζ θα ειναι η μονη λυση διοτι η αυτο θα κανουν η θα ζητιανευουν εξω απο τους φουρνους και τα κρεοπωλεια οπως συνηθιζεται απο τους αθιγγανους τωρα στις γιορτες.

Και ετσι εν ετει 2010 θα εκπληρωθουν ολες οι υποσχεσεις ολων των προηγουμενων κυβερνησεων μα και της τωρινης η οποια με το γνωστο σλογκαν"Πρωτα ο Πολιτης"ηθελε απλα να μας προετοιμασει για οσα θα κανουμε απο τωρα και στο εξης για πρωτη φορα.

Το σλογκαν θα συνεχιζει ως εξης.......


Πρωτα ο Πολιτης στην πεινα
Πρωτα ο Πολιτης στην ζητιανια
Πρωτα ο Πολιτης στην ανεργια
Πρωτα ο Πολιτης στα μαλακα μας.
Ο τονος στο τελευταιο αλφα παρακαλω.

Αιντε βρε...καλα ψωνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: