Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2009

Ανικανοι εξ'αρχης

Μαναδες με μωρα,ηλικιωμενοι,ανεργοι καθε ηλικιας, ολοι εμεις.
Υποσχεθηκαν οι κυριοι των 6000 ευρω τον μηνα,να δωσουν ενα ψωροεπιδομα της πεινας σε ολους αυτους,και τι συνεβη μετα?

Μια ανικανη διοικηση με αποντες τους υπευθυνους,μια κοροιδια,ενα δεν εχουμε ενημερωση ενα τιποτα.

Και τρεχουν οι μαναδες με τα μωρα και ολοι οι υπολοιποι για το ψωροεπιδομα αυτο της πεινας και κανεις δεν γνωριζει που ειχει κρυφτει αυτο το γαμημενο το επιδομα και δεν ξερει κανεις που ειναι.

Μα θα μου πεις ακομη ουτε 3 μηνες δεν ειναι στην εξουσια.....ναι ωραια και τοτε που ηταν επι 20 χρονια δεν γνωριζαν ολα αυτα τα χαλια?

Και σε ποιους ηλιθιους αν οχι σε εμας ελεγαν προεκλογικα οτι ξερουν τα προβληματα και ειναι ετοιμοι να τα λυσουν?Εδω δεν μπορουν να λυσουν τα κορδονια των παπουτσιων τους,ποια προβληματα θα λυσουν?



Ουτε σε 30 χρονια δεν θα καταφερουν να διορθωσουν κατι με τον ρυθμο που πανε,απλα εχουν βρει το κολπο να βγαινουν να ανακοινωνουν ταχα μου επιδοματα και ασε τον κοσμο να τρεχει να βρει ακρη.

Προχθες ο Διοικητης της εργατικης εστιας ανακοινωσε οτι τα εισητηρια για Θεατρο που δινει η ε.ε. καθε χρονο ειναι ηδη στα τοπικα γραφεια,πηγα και ρωτησα και δεν ειχαν ιδεα οι υπαλληλοι.

Μεχρι να βρουν ακρη με το χαλι της δημοσιας διοικησης οι διαφοροι ανακοινωτες, θα εχουν φυγει και οι επομενες γεννιες και οι υπολοιποι θα το εχουν ξεχασει.

2 σχόλια:

Aneprokopos είπε...

Έτσι είναι φίλε....

Την στιγμή που άνθρωποι πέρνουν 6ψήφιο μισθό, κάτι φιλαράκια μου με Stage 3μήνου περιμένουν να πληρωθούν για να κάνουν Χριστούγεννα.

Κόψανε και το ταμείο ανεργείας και τώρα τρέχουν με δανεικά να πιουν ένα καφέ.

Έτσι όπως το πάνε, όσοι δεν φύγουμε μετανάστες μπορούμε να ελπίζουνε στα κουπόνια του Λοβέρδου για φθηνότερο γάλα (!)

Ελπίζω μόνο να είναι αρκετά μεγάλα για να κάνουν και για κωλόχαρτο!

ΗarryTsopanos είπε...

Τα ζω καθε μερα ολα αυτα,και θα χιροτερεψουν πολυ ολα.