Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2009

Αρχαια Ιστορια

Παρακολουθησα για λιγο τις ομιλιες στο κοινοβουλιο οπου γινεται η συζητηση για τον προυπολογισμο.
Το θεαμα και περισσοτερο αυτα που λεγονται κατα την διαρκεια αυτης της συζητησης μονο μειδιαμα μπορει να φερει ακομη και σε μενα που δεν ειμαι και γνωστης οικονομικων.

Και ακουμε ομιλιες με στοιχεια αρχαιας ιστοριας οπως τι αφησε ο Κ.Καραμανλης στο Πασοκ το 1981 και τι αφησε το Πασοκ μετα απο 10 χρονια στην Νεα Δημοκρατια.

Οι μεν κατηγορουν τους δεν για ολα,κανεις δεν αναλαμβανει να πει με στοιχεια τι,πως και με ποιο τροπο εγινε οτι εγινε,ολοι εκαναν το καλυτερο για αυτην την χωρα,τοτε γιατι φτασαμε σε τετοιο χαλι?

Αυτη η ιστορια που συνεχιζεται καθε λιγο και λιγακι οτι εμεις καναμε αυτο και εσεις κανατε το αλλο,και τελικα δεν βρισκουμε ενα κοινο παρανομαστη ωστε να προχωρησουμε λιγο πιο μπροστα δεν βοηθαει την χωρα σε τιποτα.

Οσο εμεις ψηφιζουμε στο κοινοβουλιο τα ιδια φθαρμενα ατομα,αυτα που παντα μονο για το προσωπικο τους συμφερον ενδιαφερονται,οσο στην βουλη υπαρχουν υπεργηροι με χαλασμενα μυαλα,οσο οι πρωην καταλληλοτεροι εχουν θεση στην πολιτικη παρ'ολη την οικτρη αποτυχια τους......

Τοσο εμεις θα πληρωνουμε την ανικανοτητα και την αχρηστια τους,και ειναι αστειο ο Πρωην υπουργος υγειας να κρινει την 75 ημερων κυβερνηση οταν απο οπου και να εχει περασει εχει αφησει συντριμια και χαλασματα.

Αληθεια τοπ μοντελ διαγωνισμο ψηφιζουμε η ικανους και αξιους πολιτικους?

Δεν υπάρχουν σχόλια: