Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2009

Εμεις Λογιστες του κρατους


Και ενω οι ανακοινωσεις και οι φημες που διαδιδουν τα διαφορα τσιρακια της εκαστοτε και τωρινης κυβερνησης συνεχιζονται αμειωτα,και ενω ολες οι υποσχεσεις της καταρρεουν σαν χαρτινοι πυργοι,εμεις παμε να γιορτασουμε την εναρξη της νεας χρονιας.

Μιας χρονιας που μαζι με τις πολλες απο τις επομενες χρονιες θα κληθουμε αν και δεν τα φαγαμε εμεις,να τα αναπληρωσουμε εμεις.

Και ακουγονται σεναρια ακομη και αυξησης του Φπα που σημαινει φυσικα και ανοδο των τιμων και κυριως των υπηρεσιων,ο νεος διοικητης της Δεη ζηταει αυξησεις,οι μισθοι θα μεινουν στα τραγικα επιπεδα που τους εχουν κρατησει εδω και δεκαετιες,οι συνταξεις σιγουρα οταν ερθει η ωρα να τις παρουμε θα ειναι μικροτερες απο οτι ειναι τωρα και τα ορια θα ειναι λιγο πριν τον ταφο.

Κατα τα αλλα ειχαν και σχεδιο και οργανωση και ηξεραν τι τους περιμενει.

Παραδειγμα τα τελη κυκλοφοριας,θα τα αλλαξουν λενε απο του χρονου ομως,αν χρωσταγαμε εμεις θα τα ηθελαν τωρα,παραδειγμα του κρατους προς τον"Πρωτα ο Πολιτης".
Εδω δεν χρωσταμε και μας τα παιρνουν φανταστειτε και να χρωστουσαμε.

Και φυσικα φανταστειτε τωρα που θα θελουν και την φορολογικη δηλωση να την κανουμε ηλεκτρονικα την εξης εικονα.

Γεροι και γριες στα ιντερνετ καφε της χωρας να καταγραφουν τις αποδειξεις,το φορολογικο μητρωο,τα ποσα απο οσα εχουν ξοδεψει ολη την χρονια ωστε να μην χασουν το αφορολογητο τους,μια και αν και δεν το λενε καθαρα το καταργουν και Αυτο.
Γιατι καποιος μιθωτος των μισθων της πεινας η συνταξιουχος με η χωρις εκας δεν θα εχει φυσικα να πληρωνει και λογιστη να του κανει την δηλωση,και αν δεν εχει και τα δινει απο το υστερημα του σημαινει οτι ο καθε ενας απο εμας θα ειναι ο λογιστης αυτου του κρατους.

Αμισθι φυσικα,μαλλον θα πληρωνουμε κιολας για να μπορει να εισπρατει το κρατος τον φπα.

Οσο για την παταξη της φοροδιαφυγης που υποσχονται εγω να κατσω να με φτυσουν και τα 10 εκατομυρια ελληνες μαζι με τα 2-3 εκατομυρια αλλοδαποι μαζι και οι παρανομοι,αν πιασουν εναν.
Οταν καταλαβουν οτι την αγρια φοροδιαφυγη την κανουν οι μεγαλοκαρχαριες και οχι η καφετερια της γειτονιας τοτε θα ειναι αργα,θα ειμαστε υπο αλλο καθεστως επιτηρησης.

Οπως λεει και το αγαπημενο μου τραγουδι του Σαββοπουλου.....

Η Χαρτα αυτου του κρατους κρυβει απατη
Που φτανει στον γνωστο αγριορωμιο
στο Ντατσουν μιας φυλης που ζει φευγατη,ναι
απο οτι Ελληνικο στον κοσμο αυτο.

Καλη χρονια λογιστες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: