Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2009

Σκακι στην Πλατη μας

Ακομη δεν αρχισε να παιρνει μπροστα η κυβερνηση του πασοκ,και δεν γνωριζω αν ποτε παρει μπροστα,και μολις βγηκε αρχηγος στο αλλο κωμα,να κι'ο αρχιφασιστας με νεες προτασεις.

Μιλαω για αυτον τον χοντρο αρχηγο κωματος που προτεινε να συμπραξουν το δευτερο και το τεταρτο κωμα και να μην ψηφισουν στην εκλογη του Προεδρου της Δημοκρατιας ωστε να παμε παλι σε εκλογες.

Τυχοδιωκτες και απατεωνες το ξερουμε οτι υπαρχουν μεσα στο κοινοβουλιο,αυτο που ανακαλυπτουμε και μαλιστα με οδυνη ειναι οτι ειναι και αδιστακτοι.

Δεν μας φτανει το μαυρο μας το χαλι,δεν μας αρκει η πεινα και η ανεργια,δεν ειναι αρκετη η οικονομικη καταπτωση της χωρας μας,ο κυριος αυτος βρηκε σαν λυση για να αποκτησει την εξουσια που το παχος του εγκεφαλου του ονειρευεται,να παμε παλι σε εκλογες!!!

Και τι θα λυθει με αυτο?Θα υπαρξουν ξαφνικα νεες θεσεις εργασιας?
Θα ανεβουν οι μισθοι των εργαζομενων?
Θα εχουν τα νοσοκομεια νοσηλευτες?
Δεν θα πληρωνουν οι γονεις μια περιουσια στα φροντιστηρια?
Θα λυθουν δια μαγειας ολα μας τα προβληματα?

Μετα θα με λετε μιζερο που φωναζω οτι μονο για το δικο τους καλο πανε στην βουλη ολοι αυτοι,οτι λιγο η καθολου νοιαζονται για τον κοσμο.

Και θα υπαρξουν και παλι καποιοι που θα πανε να ξαναψηφισουν τον κυριο αυτον καθως και ολους οσους τους εξαπατουν με ψευτικες υποσχεσεις.

Ειμαστε αξιοι της τυχης μας λοιπον,ραγιαδες μια ζωη,υποταγμενοι στους κλεφτες και τους αμαρτωλους.(Παραφραση)

Καλα να παθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: