Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009

Ρεβεγιον με πεθαμενους

Ολα τα εχουμε δει απο τους τηλεοπτικους σταθμους τον τελευταιο χρονο ειδικα,επαναληψεις,φθηνες τηλεοπτικες παραγωγες,γυναικες που θελουν αγροτες,τοπ μοντελς,δεκα ωρες με προγραμματα μαγειρικης την ημερα,χαζοκουτσομπολιστικες εκπομπες.

Τα σηριαλ το ενα χειροτερο απο το αλλο,φθηνεια,φθηνεια και περισσοτερη φθηνεια,σειρες που διαφημιζονται οτι αρχιζουν και ανακαλυπτεις οτι ειναι επεισοδεια τριων ετων πριν.

Αυτο που ειδα την παραμονη των Χριστουγεννων(δεν το ειδα φυσικα γιατι την εκλεισα αμεσως)ηταν ενα προγραμμα με παρουσιαστη καποιον που εχει πεθανει χρονια τωρα.

Μαλιστα....ενω το ενα καναλι εδειχνε μουσικη εκπομπη με τον Νικολοπουλο(συνθετη)το αλλο καναλι εδειχνε εκπομπη παλι με τον Νικολοπουλο,το τριτο καναλι εδειχνε εκπομπη που παρουσιαζε ο Βλασης Μπονατσος τοτε που εκανε τα "Αλλα κολπα".

Δεν ειχαν τιποτα αλλο να δειξουν αναρωτιεμε και εβαλαν παραμονη Χριστουγεννων αυτην την εκπομπη?

Μαλιστα το ιδιο καναλο διαφημιζει ηδη οτι την παραμονη της Πρωτοχρονιας θα μας διασκεδασει με ακομη μια εκπομπη με τον ιδιο ανθρωπο.

Δεν εχουν πλεον ντροπη καθολου,αλλο ειναι μια ταινια με πρωταγωνιστες που εχουν φυγει απο την ζωη και αλλο τις παραμονες των εορτων να μας πλασσαρουν κονσερβες με πρωταγωνιστες νεκρους.

Το μαυρο χαλι των τηλεοπτικων προγραμματων που θα το απολαμβανουμε σε λιγους μηνες και ψηφιακα δεν εχει τελειωμο.

Λιγο σεβασμο σε αυτους που εχουν φυγει απο την ζωη και τις οικογενειες τους ρε παιδια.

Ντροπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: