Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

Μας εχουν ζαλισει

Ολοι οσοι τοσα χρονια εβαλαν ενα χερακι και φερανε αυτη την χωρα εως εδω,τωρα ειναι απο το πρωι εως το βραδυ σε καναλια και εφημεριδες και προσπαθουν να βρουν λυση στο προβλημα.

Και λενε και λενε και σε ατελειωτες συζητησεις δινουν τις συμβουλες τους,την γνωση τους,λενε τι πρεπει να γινει για να βγουμε απο την κριση.
Χθες λοιπον μιλαγε γνωστο γομαρι απο παληες κυβερνησεις,υπουργος επι νδ,παντα αποτυχημενος,και παντα με λεφτα.

Και ελεγε ο γελοιος τι πρεπει να κανουμε για να ξεπερασουμε την κατασταση αυτη,μιλησε για σκληροτερα μετρα,μιλησε ακομη και για απολυσεις χιλιαδων ανθρωπων για να σωσουμε οτι σωζεται.

Διαπιστωσε τον πλουτο που υπαρχει και μαλιστα ανεφερε οτι"δειτε οι ταβερνες ειναι γεματες"και αλλες ανοησιες,και με λιγα λογια απεδειξε ποσο ασχετος ειναι και τωρα οπως ηταν οταν ασχολιοταν με την πολιτικη.

Αυτο που ξεχασε να κανει ο πολιτικος της ξεφτιλας ειναι να αποδωσει καποια ευθυνη σε ολους αυτους ολων των κυβερνησεων που περασαν,να πει ποιος φταιει που εγινε αυτο που εγινε,και τουλαχιστον να πει αυτος τι εκανε για να μην καταληξει η χωρα ενα ερειπιο.

Γνωστη η φαρα αυτων των πολιτικων,αυτους εχουμε,παντα ανευθυνοι,δεν ξερανε τον Χριστοφορακο,οπως δεν ξερανε τον Κοσκωτα,οταν τα παιρνουν ομως τους ξερουν.

Και αφου χρηματισουν υπουργοι,υφιπουργοι,βουλευτες,και ψηφισουν ολους τους αντεργατικους και αντιλαικους νομους,και αφου συνδιαλλαγουν με οποιο κατακαθι της κοινωνιας τους δινει μιζα,μετα δεν γνωριζουν,δεν ξερουν,δεν θυμουνται.

Κατακαημενη χωρα,τι ποιοι σου ετυχαν να σε κυβερνησουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: