Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2010

Ποιος ειμαι,που παω,τι θελω?

Εχει αρχισει ενα παραξενο παιχνιδι με τις ισοτιμιες και τις μετοχες,πολλα δεν ξερω απο αυτα ομως κατι δεν παει καλα,καθολου καλα.
Σαν να εχουν βαλθει αυτοι που εχουν να κανουν με τα οικονομικα μεγεθη παγκοσμιως να μας αλλαξουν τα φωτα,και καθε μερα και χειροτερα.

Μετα απο εμας πιασανε την Πορτογαλλια και την Ισπανια,τα χρηματηστηρια πανε κατα διαολου,τι με νοιαζει θα μου πεις δεν πα να πεσουν και απο την ακροπολη.

Εμεις εδω τον στοχο μας ομως τον εχουμε βαλει,ξεζουμισμα των εργαζομενων,τι τους νοιαζει αν μπορει καποιος να τα βγαλει περα,αυτοι καλα τρωνε και τρωνε και πολυ.

Το ευρουλακι πεφτει και πανω που ελεγα να κανω ενα παγκοσμιο ταξιδι το ακυρωσα,δεν θα τα βγαλω περα με πεσμενο ευρω.
Ελεγα να παω στο Δελχι,ειναι πολυ της μοδας εκει τωρα,να πω πεντε-εξι χαζομαρες να μπορω να αποδειξω οτι ειμαι ανεργος μεγαλου βεληνεκους με διεθνη αναγνωριση.

Εχει χασει ο κοσμος το κεφι του,μην κοιτας που ηταν γεματα τα ταβερνακια χθες,σε τετοιες εποχες τι αλλο να κανεις?

Γενικα υπαρχει ενα στυλ ποιος ειμαι,που παω τι θελω στον κοσμο,φοβουνται οι ανεργοι την πεινα,φοβουνται οι εργαζομενοι την ανεργια,φοβουνται οι δημοσιοι υπαλληλοι τις μειωσεις μισθων,οι μονοι αφοβοι ειναι οι αστειοι πολιτικοι μας,δεν εχουν χασει τιποτα οποτε τι να φοβηθουν,και ανεργοι να μεινουν εχουν μαζεψει τοσα που παλι ανετα και πλουσια θα ζησουν.
Αλοιμονο απο εμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: