Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2010

Πραγματικοτητα

Δεν ειναι να λειψει καποιος εστω για τρεις ημερες και γυρνωντας βρισκεται παλι αντιμετωπος με την πραγματικοτητα.

Το οικονομικο κραχ της χωρας και ο πολεμος που εχει αρχισει μεταξυ του Αμερικανικου νομισματος και του ευρω θα συνεχιστει να ειναι το κυριο θεμα συζητησης στον διεθνη και εσωτερικο τυπο.

Και ενας κοσμος σαν χαμενος να προσπαθει να καταλαβει τι γινεται,τι μπορει να κανει,πως να αντιδρασει.
Ακουει,διαβαζει,ενημερωνεται απο το διαδυκτιο,και ακρη δεν βγαζει οτι και να σκεφτει.
Και ερχονται στην φορα ολα οσα εχουν γινει επι δεκαετιες για να κοροιδεψουν τους υπολοιπους της ευρωπαικης ενωσης,και μετα ζηταμε να μας βοηθησουν,ποιοι?

Αυτοι που επι χρονια εμεις σε εισαγωγικα κοροιδευαμε?και ολοι αυτοι που τα εκαναν ολα αυτα ξεκουραζονται και αδιαφορα περνανε τον καιρο τους στα πισω εδρανα του κοινοβουλιου.
Η ασυλια βλεπεις δινει και θρασος,κανεις δεν μπορει να τους αγγιξει,ενας λαος πληρωνει ενω αυτοι ακομη με θρασος πληρωνονται απο τον κρατικο προυπολογισμο,και περνανε καλα,τρωνε ενω πολλοι Ελληνες δεν εχουν,φιλοξενουνται σε ξενοδοχεια 5 αστερων ενω πολλοι Ελληνες κοιμουνται στους δρομους.

Και ενω οι φυλακες που ανοιγουν για καθε μικρο κλεφτη παραμενουν κλειστες για τους μεγαλους,και ενω οσοι εγκληματησαν περνανε ακομη πολυ καλα αδιαφορωντας για οσα εκαναν σε εναν λαο που τους εμπιστευτηκε την τυχη του.

Εγω αναρωτιεμαι....δικαιοσυνη δεν υπαρχει να δικασει καποιον για εγκληματα εσχατης προδοσιας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: