Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2010

Παπαγαλακια

Απο οσο θυμαμαι το μονο σωστο που εκανε η νουδου στην πενταετια που κυβερνησε ηταν η διαφημιση σε παλαιοτερες εκλογες με τα παπαγαλακια,και εξηγω το γιατι.

Ειπαν προχθες οτι θα γινει εξεταστικη με θεμα την οικονομια και πως φτασαμε στο χαλι που ειμαστε.

Απο τοτε και με τις απειλες της νουδου οτι θα μαθευτουν" ολα",με καποιες αντιδρασεις και βουλευτων του Πασοκ αρχισε το τροπαριο οτι δεν πρεπει να γινει τωρα αυτο γιατι....

Θα διασπαστει το εσωτερικο μετωπο λενε οι μεν,πρεπει να κοιταξουμε τα προβληματα μας πρωτα και μετα βλεπουμε λενε οι δεν.

Και Αμεσως και επι δυο μερες τωρα βγηκαν τα παπαγαλακια,πληρωμενοι δημοσιογραφοι του κ.....λου και μας πειθουν οτι δεν ειναι σωστο να γινει η εξεταστικη τωρα,με διαφορες αιτιες.

Οκ αγορακια καλοπληρωμενα,μας το ειπατε μια,δυο,τρεις,το ξερουμε οτι τελικα θα αφεθει να ξεχαστει και αυτο,εχουν εσας να κανετε την δουλεια για αυτους.
Και ελπιζουν οτι θα βρουν λυση στο οικονομικο προβλημα χωρις να μαθουμε ποτε πως εγινε αυτο το προβλημα.

Δεν σας θυμιζει την εποχη που εχαναν οι πασοκοι η η νουδου καποιες εκλογες και εβγαιναν και ελεγαν οτι το πηρανε το μυνημα?

Και μετα που το ελεγαν αυτο,θυμαστε ποτε να το διαβασαν το μυνημα που ειχαν παρει?
Οχι φυσικα,εκλεβαν και πριν εκλεβαν και μετα το μυνημα.



Αλλα τι να συζηταμε τωρα,το θεμα ειναι οτι μαλλον κατω απο το χαλι θα την κρυψουν την κλοπη και την απατη,γιατι αν τα μαθουμε "ολα"τοτε δεν θα φτανουν τα αεροπλανα να μπουν και να φυγουν ολοι τους.

Να και ακομη ενα συνθημα του Πασοκ παλαιοτερο που το ανασκευασα για την περιπτωση.

Εδω και τωρα "ανταλλαγη"
Εδω και τωρα "συναλλαγη"

Καλο καλοκαιρι Αφρικανοι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: