Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

Μικρη Αγγελια

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Πολιτικος με θαρρος ο οποιος να εχει τα κοτσια να πει οτι γνωριζε τον Χριστοφορακο.
Ετσι οπως παει αυτον τον αγνωστο δεν τον ξερει κανεις σε αυτην την χωρα,ολοι βγαινουν και εκ βαθεων αποκαλυπτουν οτι δεν τον γνωριζαν.

Επισης ζητειται καποιος να μας πει ποιος και πως αφησε να φυγει απο την χωρα ο αλλος κυριος,Καραβελλας νομιζω λεγεται,και αν υπηρχε καποιος που να τον γνωριζε και εκεινον.

Και για να παμε και λιγο παλαιοτερα αν υπαρχει και κανενας πολιτικος που να γνωριζε και τον Κοσκωτα,αν θυμαμαι καλα γιατι ειμαι και μιας ηλικιας και αυτον δεν τον γνωριζε τοτε κανεις,και αυτος ειχε καταφερει να διαφυγει στο εξωτερικο.

Ειναι πολυ παραξενο τοσο αγνωστα ατομα να καταφερνουν να αποφευγουν την δικαιοσυνη,να παραμενουν ελευθερα,να καταφερνουν να φυγουν στο εξωτερικο,και να μην υπαρχει περιπτωση να μαθουμε τελικα τι εχει συμβει και ποιος τα εχει παρει.

Συνηθως οι αγνωστοι σε αυτην την χωρα δεν εχουν αυτην την τυχη,συνηθως οι αγνωστοι σε αυτην την χωρα δεν εχουν και την στηριξη κανενος,και συνηθως οι αγνωστοι σε αυτην την χωρα δεν εχουν και τα μεσα να διαφυγουν απο πουθενα.

Ας αφησουν τις γελοιοτητες λοιπον οι κυριοι που δεν γνωριζουν τους αγνωστους γνωστους τους,αλλα ηλιθιους μας περνανε σαν ηλιθιους μας φερονται,και μετα περιμενουμε να βγει κατι απο τις εξεταστικες.

Κατι θα βγει,θα βγει απο το ταμειο του κρατους αλλα δεν θα μπει στις τσεπες μας,θα μπει στις δικες τους οπως παντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: