Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

Η νεα Γκεσταπο


Δεν λεω καναμε οτι ηταν δυνατον για να μας εχουν ολοι στην μπουκα του κανονιου,κλεψαμε,κοροιδεψαμε,ληστεψαμε,καταχραστηκαμε,ειπαμε ψεμματα.

Ομως απο εκει εως αυτο που γινεται τον τελευταιο ειδικα μηνα η αποσταση ειναι τεραστια,εχουν βγει ολοι μα ολοι που επι χρονια εκαναν τους τυφλους,τους κουφους και τους ανοητους και μας κατηγορουν,και μας κατηγορουν με λεξεις και πραξεις ατιμες.

Βγηκε και ο συμβουλος της Γερμανιδας καγκελαριου και ειπε οτι κατα την διαρκεια της μειωσης του ελλειματος η Ελλαδα δεν πρεπει να εχει ψηφο στην Ευρωπαικη ενωση.

Βγαινει ο καθε ταλαιπωρημενος απο την ελλειψη ηλιου ευρωπαιος και μας τα ριχνει και εχει και δικιο ετσι οπως καταντησαμε.

Μια ενωση που εγινε μονο και μονο για να τα οικονομησουν οι επιχειρησεις,μονο για να πληρωνονται εκατομυρια οι διαφοροι ευροπεο-βουλευτες και κομμισαριοι,μονο για να βγαζει αποφασεις που καταργουν καθε εργατικη νομοθεσια.

Αυτη ειναι τελικα η Ευρωπη που ονειρευτηκαν οσοι την δημιουργησαν?
Που ειναι η οικονομικη ενωση?που ειναι η ισοτιμια μεταξυ των ευρωπαιων πολιτων?ιιδια χρηματα κερδιζει ο Γερμανος με εναν Ελληνα?ιδιες παροχες εχει?για ποια ενωμενη Ευρωπη μιλανε?

Στο μονο που ενδιαφερονται ειναι η οικονομια,τιποτα αλλο,ολα τα υπολοιπα μονο το κρατος που ζει ο καθενας.

Ισοτητα πολιτων,μισθων,υγειονομικων υπηρεσιων,παιδειας,εργασιας,αυτη θα ηταν ενωμενη ευρωπη,οχι η Αλμουνοποιηση και η Μπαροζιαση που εχουμε,φυσικα αυτοι μονο τα παιρνουν,η κυβερνηση της ευρωπης ειναι η Αγγελικη.

Ποια Αγγελικη?
Η νεα Γκεσταπο,οτι δεν καταφεραν την κατοχη του'40 θα το καταφερουν τωρα με την νεα κατοχη .

Χωρις οπλα αυτην την φορα,αναιμακτα,ανοιξαμε την κερκοπορτα και μπηκαν.
Οι προδοτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: