Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

Δρομος χωρις τελος.




Θα ξαναβρουμε τον δρομο μας ανεφερε ο διαχειριστης μας απο την Κρητη,και αλλα ωραια λογια.
Εμεις τον δρομο μας τον γνωριζαμε,δεν ειμαστε γραναζι της κρατικης μηχανης εμεις,δεν χειριστηκαμε ποτε δημοσιο χρημα,δεν υπογραψαμε επιβλαβεις συμβασεις,δεν πλουτισαμε απο χρηματα αλλων.


Ο δρομος ο δικος μας ηταν απλος,εργαζομενοι στον ιδιωτικο τομεα ανεχομαστε την παρανομια καθε εργοδοτη,αντεχαμε στους εκβιασμους,στις πιεσεις,στην ανασφαλεια.
Ο δρομος ο δικος μας ηταν τιμιος,δεν κλεβαμε απο το ταμειο,υποκρινομαστε οτι δεν ξερουμε οτι οκτω στους δεκα φοροδιαφευγουν,καναμε την δουλεια μας,πληρωνομαστε και ζουσαμε με αυτα που ειχαμε.

Αλλου πρεπει να κοιταξει για χαμενους δρομους που πρεπει να τους ξαναβρει ο διαχειριστης μας,να κοιταξει διπλα του,κοντα του,στο κομμα του,εκει που αμιλητος εμενε επι δεκαετιες.
Να ψαξει τους συναδελφους του,τους πριν απο αυτον,να βρει αυτους που διοριζαν φιλους,κολλητους,να μαζεψει και να κλεισει φυλακη οσους μας εκαναν να χασουμε αυτον τον δρομο.

Αν αναρωτιεστε γιατι ο κοσμος ειναι οργισμενος...δεν ειναι μονο απο τις περικοπες,ουτε απο την δικτατορικη φιλοσοφια των υπουργων,δεν ειναι οργισμενος μονο απο την αδιαφορια τους,απο το οτι δεν εχει ερθει στην βουλη ουτε {1}ενα νομοσχεδιο που να ελαφρυνει το απιστευτο βαρος της καθημερινοτητας του πολιτη....

Ειναι γιατι ολοι αυτοι ειναι ελευθεροι,και θα μεινουν ελευθεροι,ειναι γιατι ενω για καθε γροθια που δινουν στο συνταγμα με τους νομους που ψηφιζουν δεν νοιαζονται, ενω αν μιλησει κανεις για τους κλεφτες τοτε το συνταγμα ειναι ανωτερο και το ακολουθουν.

Η φιλοσοφια τα στελνουμε ολα στον εισαγγελεα ωραια ειναι,οταν ξερουμε ποιοι τα εχουν φαει τοτε το συνταγμα δεν πρεπει να υπερτερει της δικαιοσυνης,ετσι οπως το πανε μετα απο δεκα χρονια ακομη θα ρωταμε ποιοι εφαγαν τα υπολοιπα απο τις μιζες της Ζιμενς και μονο ο Μαντελλης θα φταιει.

Δεν εχει προθεση να ξαναβρει τον δρομο ο διαχειριστης μας.
Τον δρομο τον εχει χαραξει ο ιδιος,και ειναι χωρις τελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: