Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Ανθρωποι κατα ανθρωπων


Πολλοι μπορει να πιστευουν οτι ειμαι γραφικος που ασχολουμαι εδω και μηνες με το θεμα της παγκοσμιας διακυβερνησης,τι μαλακιες λεει ο τυπος θα σκεπτονται,φιλοι μου μακαρι να ειμαι εγω γραφικος και ολα να πανε καλα δεν το πιστευω ομως.

Μου κανει φοβερη εντυπωση η σιωπη που υπαρχει στα ΜΜΕ, οταν καταπιανονται με λιγοτερο η καθολου σημαντικα θεματα η ξοδευουν τηλεοπτικο χρονο σε ανοησιες.
Δεν εχουν μπει καν στον κοπο να αναλυσουν μια απο τις συνεντευξεις του Παγκοσμιου διακυβερνητη μας που ολο και πιο συχνα αναφερεται σε αυτον τον ορο?

Κι ομως......

Ολες οι ενδειξεις δειχνουν οτι παμε προς αυτη την κατευθυνση και γρηγορα οπως ειχε ζητησει και ο ιδιος λιγους μηνες πριν.

Ειδικος δεν ειμαι,εχω ομως διαβασει αρκετα περι αυτου,τι ειναι λοιπον αυτος ο ορος για τον οποιο κανεις δεν ασχολειται?

Ειναι ο στοχος της ενωσης με την επωνυμια Λεσχη Μπιλτντερμπεργκ που ιδρυθηκε μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο και συντηρηθηκε με τα χρηματα και τον χρυσο των Ναζι.
Συμμετεχουν σχεδον ολοι οι επιφανεις οικονομικοι και φεουδαρχικοι τιτλοι του κοσμου,με μεγαλη συμμετοχη πρωθυπουργων,διευθυντων κεντρικων τραπεζων,επιχειρηματιων κλπ.

Στοχος τους ο πληρης ελεγχος της οικονομικης και πολιτικης ζωης του πλανητη,ο ελεγχος των ανθρωπων που ζει επανω στην γη,και πολλα αλλα που αν τα αναλυσω εδω θα χρειαστω 10 ιστολογια για να γινουν κατανοητα.

Πως επιτυγχανεται λοιπον ο ελεγχος αυτος?

Δημιουργειτε μια τεραστια οικονομικη κριση και πειθονται οι λαοι οτι η λυση μιας παγκοσμιας διακυβερνησης θα ειναι οτι καλυτερο μπορει να συμβει,ακολουθει η φτωχοποιηση των πλυθησμων της γης και μεσω αυτης και της αποβλακωσης συγχρονως ο ελεγχος που επιζητουν επιμονα εδω και δεκαετιες οι ευγενιστες οπως ονομαζονται.

Αλλος ενας στοχος τους μελλοντικος ειναι η μειωση του πλυθησμου της γης κατα 80%απλα τα σεναρια δεν εχουν ακομη ολοκληρωθει,δηλαδη δεν εχουν αποφασισει αν θα γινει μεσω ενος παγκοσμιου πολεμου,της πεινας απο την φτωχοποιηση,η με τα εμβολια που δημιουργουν για τις διαφορες ασθενειες.

Παραμυθια τουμπανο θα πειτε,αλλα να δειτε τι συμβαινει.....

Μια παγκοσμια κριση τεχνητη,με τεχνητα χρεη ηδη υπαρχει εδω και καιρο,προγραμματα λιτοτητας σε ολες τις χωρες που πλητουν τους οικονομικα αδυναμους,φτωχεια.αυτοκτονιες,δολοφονιες,ληστειες,ενα μυθιστορημα που δεν εχουμε ακομη διαβασει ως το τελος.

Ειναι στα σχεδια ακομη ενας πολεμος με το Ιραν που η λεσχη φετος στην Βαρκελωνη ζητησε επιτακτικα να γινει,αν συμβει αυτο δεν θα ειναι κατι σαν την επιθεση στο Ιρακ.

Οι ηγετες των χωρων ειναι πλεον ανδρεικελα της λεσχης αυτης,εκτελουν τα σχεδια της οπως εχει ζητηθει,αυτο ειναι ολοφανερο και εδω στην χωρα μας με τις αποφασεις του Παγκοσμιου διακυβερνητη μας,ποιος περιμενε περισυ οτι θα συνεβαινε κατι τετοιο?
Παραμυθια θα λεγαμε αν καποιος μας ανεφερε οτι φετος θα ειχαμε χασει ολα τα δικαιωματα μας και θα ζουσαμε στην ανασφαλεια και τον φοβο,απο την ταχα τρομοκρατια,απο την ελλειψη εργασιας,απο το νεο εργασιακο μεσαιωνα.

Ηδη συζητουν για τον ελεγχο του διαδυκτιου,θα παρουν οσα μετρα ειναι αναγκαια για να σταματησουν την εξαπλωση των ιδεων και της ελέυθερης ενημερωσης,μας θελουν δεσμιους στα δικα τους νεα,τα νεα των καναλιων που ασχολουνται με οτιδηποτε αλλο απο την ενημερωση μας.

Πειτε με γραφικο,πειτε με ανοητο,θα το προτιμησω απο το να σιωπησω και να μην δωσω οτι πληροφοριες εχω διαβασει εστω και σε εναν αλλο ανθρωπο με ελευθερη σκεψη..

Κριμα που γλυτωσαμε απο τους πολεμους του παρελθοντος για να παρουμε μερος στον χειροτερο απο ολους.

Τον πολεμο κατα της ανθρωποτητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: