Τρίτη, Ιουλίου 13, 2010

Τεστ κοπωσεως πολιτων




Μετα το τελος του τεστ κοπωσεως τραπεζων,και εξηγω για οσους δεν το γνωριζετε οτι γινετε αυτο το τεστ για να διαπιστωσει η διαχειριση μας αν κουραστηκαν οι τραπεζες να κατακλεβουν,να δινουν υψηλα επιτοκια στα δανεια και τις καρτες ενω αντιθετα τα επιτοκια καταθεσεων ειναι ψιχουλα,αν κουραστηκαν να παιρνουν τα σπιτια φτωχων ανθρωπων.

Μετα το τελος αυτου του τεστ λοιπον θα ακολουθησει το τεστ κοπωσεως των πολιτων,θα το κανει ο καθενας απο εμας μονος και μετα απο ραντεβου στα κτεο της περιοχης μας,οι συνταξιουχοι θα το κανουν στα καπη,οι ανεργοι στον οαεδ,οι παπαδες στην εκλησια και παει λεγοντας.

Τι θα περιλαμβανει το τεστ το εξηγω πιο κατω,αστεια αστεια,ειναι σοβαρο το θεμα.

Πρωτο τεστ 10 λεπτα διαρκεια.

Τον διαχειριστη μας να λεει προεκλογικα την φραση"λεφτα υπαρχουν"

Δευτερο τεστ 3 λεπτα διαρκεια.

Θα διαπιστωνετε η αντιδραση σας οταν παιρνεται το δωρο Χριστουγεννων,Πασχα,επιδομα αδειας,δεν χρειαζεται περισσοτερο χρονο αυτο το τεστ γιατι συνηθως καταληγει να βριζει ο πολιτης οποτε δεν μπορουμε να εχουμε την υπομονη να ακουμε τα μπινελικια του εμεις,ας παει στην Βουλη να βριζει.

Τριτο τεστ 1 λεπτο διαρκεια

Βλεπουμε την αντιδραση του συνταξιουχου των 500 ευρω οταν βλεπει και αυτος το ιδιο σαν τον προηγουμενο.
Εδω χρειαζεται η παρουσια ασθενοφορου,και παπα,ποτε δεν ξερεις τι γινετε.

Τεταρτο και τελευταιο τεστ 5 λεπτα διαρκεια.

Με τον μισθο η την συνταξη αυτη σας παμε σε κοντινο σουπερ μαρκετ να ψωνισετε,σε αυτον τον χωρο συμπεραινουμε ποιοι τελικα μπορουν να περασουν αυτο το τεστ.

Μετα το περας των 4 αυτων διαφορετικων τεστ οσοι τελικα περασουν θα παρουν ενα διπλωμα αστειρευτης μαλακιας,οι υπολοιποι η σε τρελλαδικο θα καταληξουν η στον ταφο οποτε γλυτωνουμε μισθους και συνταξεις.

Αυτη ειναι και η επιδιωξη μας αλλωστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: