Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2010

Δωστε και σωστε


...
Θυμαται αραγε κανεις τον λογαριασμο που ανοιξε ο Προεδρος της Βουλης για να βαζει ο κοσμακης χρηματα για την διασωση της χωρας απο την χρεωκοπια?

Θυμαστε τα διαφημιστικα σποτ καθε λιγο και λιγακι στην τηλεοραση,τυπου δωστε και σωστε?

Θυμαστε την παρασταση με τα δυο μικρα παιδακια που εσπασαν τον κουμπαρα τους για να δωσουν τις οικονομιες τους για την σωτηρια της χωρας?

Θυμαστε την γελοια προταση του διαχειριστη μας οτι τον βρηκε στον δρομο ενας πολιτης,ανθρωπος του μοχθου, και του ειπε οτι για την σωτηρια της Ελλαδας ηθελε και τον μισθο του να δωσει?

Περασαν καποιοι μηνες απο τοτε,η χωρα δεν διασωθηκε,παραδοθηκε στο ΔΝΤ,ο λογαριασμος μαζεψε 3,5 εκατομυρια ευρω,κυριως απο εισφορες απλων ανθρωπων,οι βιομηχανοι δεν εβαλαν ουτε πενταρα,αυτοι δεν νοιαζονται για την χωρα,ενδιαφερονται για μηδενικες συλλογικες συμβασεις,ελευθερια απολυσεων,μηδενικες αποζημιωσεις.

Ολα τους τα εδωσε η κυβερνηση,σε αυτους και στις τραπεζες,απο ποιους τα πηρε το γνωριζουμε ολοι,ειδε οτι δεν υπαρχουν αλλοι ανθρωποι του μοχθου να δωσουν τον μισθο τους και αποφασισε να τον παρει απο μονη της.

Για ενα πραγμα εχω απορια....

Τι εγιναν τα 3.5 εκατομυρια ευρω?

Παλι υπερ πιστεως σαν τα αλλα ταμεια που δεν ξερουμε που πηγαν τα χρηματα?

Δεν εχει λιγο φιλοτιμο ο προεδρος της βουλης να δωσει πισω τουλαχιστον το ποσο που του εδωσαν τα δυο παιδακια απο τον κουμπαρα τους?

Τους εχουν ηδη καταστρεψει το μελλον,ας τους δωσουν λιγη χαρα στο παρον.

Γελοιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: