Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

Ο εργοδοτης και το καλο του προσωπο



Για την εργοδοσια εχω γραψει αρκετες φορες,εξ αλλου ολοι ξερουμε ποσο ενδιαφερετε για τον εργαζομενο,τοσο ενδιαφερον ειναι αφανταστο,αφου κατορθωσαν να μας δωσουν 10 ευρω απο του χρονου μικτα.....

Και φυσικα δεν ειναι μονο φετεινο το ενδιαφερον των εργοδοτων για τους υπαλληλους τους,χρονια τωρα ενδιαφερονται,και τοτε που η αναπτυξη,πλασματικα ηταν στο 4% παλι τις ιδιες πενταροδεκαρες εδιναν στους εργαζομενους τους,τα κερδη τους φυσικα απλησιαστα,ετρωγαν και αυτοι απο παντου,φοροκλεβαν,φοροδιεφευγαν και συγχρονως ειχαν και την Γσεε καθε τοσο να συμφωνει στις αυξησεις της πεινας.

Ο νυν Βασιλακης Καιλας του υπουργειου εργασιας ανεφερε οτι περιμενει απο τους εργοδοτες να δειξουν το καλο τους προσωπο,μα αυτο ειναι το καλο τους προσωπο απλα εκεινος ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Εργοδοτες ειναι και τα κομματα,μαλιστα και αυτα πρεπει να δειξουν το καλο τους προσωπο σαν παραδειγμα...ετσι δεν ειναι?

Κι'ομως η νουδιτσα απολυει υπαλληλους της,δεν παει καλα το μαγαζι,δεν πουλαει το ειδος πλεον.
Μα τις επιχορηγησεις τις αυξημενες που πηραν τι θα τις κανουν?

Α ναι θα μεταφερθουν στην Συγγρου και ειναι ακριβο το ενοικιο,οποτε να πεταξουν και μερικους εργαζομενους στον δρομο να κανουν οικονομια.

Και γιατι δεν πηγαινανε στην Πλακα στα παλια γραφεια της πολιτικης ανοιξης να κανουν και οικονομια,και να μην διωξουν και τους δυστυχους τους υπαλληλους?

Η αν επιμενουν τοσο για συγγρου ας βαλουν κι ενα κοκκινο φωτακι απ εξω ολο και καποιος απελπισμενος θα θελησει να δοκιμασει μαζι τους.

Το καλο προσωπο του εργοδοτη ειναι ενα,το χρωμα του χαρτονομισματος.

Δεν μιλαω φυσικα για ολους αλλωστε το λενε και οι πολιτικοι.

Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Αλλα οι υπολοιποι τους καλυπτουμε,συμπληρωνω εγω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: