Κυριακή, Ιουλίου 25, 2010

Κυριακη Βραδυ

Περασε ακομη μια εβδομαδα,μια ζεστη βδομαδα ακομη και εδω στο Κορωπι που υποτιθεται υπαρχει και λιγο πρασινο,στο σπιτι στην Αθηνα το χαλι ειναι αφορητο και μονο με κλιματιστικο μπορεις απλα να μεινεις μεσα.

Η Προηγουμενη εβδομαδα δεν αρχισε καθολου καλα,το πρωτο νεο που εμαθα την Δευτερα το πρωι ηταν η αγρια δολοφονια ενος ανθρωπου,δεν τον γνωριζα,ισως να μην συμφωνουσα και με τον τροπο που λειτουργουσε το ιστολογιο του οποιου ηταν πατερας,τους το ειχα γραψει,αδιαφορησαν,βλεπεις στην Ελλαδα οταν γινεις πρωτος,και ηταν πρωτοι,απλα αδιαφορεις για τους επομενους η την γνωμη τους,ομως πανω απο ολα ηταν ανθρωπος,ενας διπλανος μας,δεν αξιζει σε κανεναν να πεθαινει για αυτα που πιστευει.
Πολυ βρωμια κυκλοφορει πλεον σε αυτη την χωρα,τοση οση ουτε ενα μεγαλο σοκ δεν μπορει να την ξεπλυνει,το χρημα κυριαρχος των παντων,ανεβαζει και κατεβαζει διαχειριστες,κανει οτι θελει,οριζει πως θα ζησουμε και ποσο θα ζησουμε.

Οι επομενοι μηνες θα ειναι δυσκολοι,δυσκολοτεροι απο τους προηγουμενους,απο μηνες εγραφα ισως απο διαισθηση το τι θα συμβει,συμβαινει.

Μην πιστευετε πλεον τιποτα απο οσα λενε τα δελτια ειδησεων,περι καλυτερευσης της οικονομιας και αλλα μπαρμπουτσαλα,αυτοι ειναι ολοι στο κολπο.οταν φτασουν τον λαο εκει που θελουν,οταν ξεπουλησουν καθε δημοσια περιουσια,τοτε θα ικανοποιηθουν,οχι πριν.

Ειναι η σειρα των ιστολογιων τωρα,θελουν ελεγχο σε αυτα.
Ας ερθουν να μας ελεγξουν λοιπον.οταν μας πουν ποιοι πηραν τα δισ σε μιζες,που βρηκαν τα λετφα και τα ακινητα που εχουν,πως πλουτισαν απο πειναλεοι οταν ξεκινησαν.

Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης δηλαδη.
Αντι να σκαψουν μια τρυπα στο εδαφος και να χωσουν τα κεφαλια μεσα απο ντροπη,μιλανε κιολας.

Και πρωτος-πρωτος ο παγκοσμιος διακυβερνητης μας.

Τοσα χρονια εκανε τον μουγγοθοδωρο και τωρα θυμηθηκε οτι υπαρχει διαφθορα στην χωρα,μα εικοσι χρονια βουλευτης και υπουργος τι εκανε?

Κολυμπι,κουπι,και ποδηλατο οπως και τωρα.

Με ολα αυτα δεν παει μπροστα η χωρα.

Αντε καλη βδομαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: